ΣΙΝΕ

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Ιωάννινα: Μετέφερε με αυτοκίνητο 200 κιλά χασίς [φωτο]

Ένας 40χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την...
εμπορία, οδηγείται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων. Η σύλληψη του 40χρονου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι στο Ελεύθερο Κόνιτσας... από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Η σύλληψή του ήταν αποτέλεσμα συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Γρεβενών και του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών.

Αναλυτικότερα, το μεσημέρι της Τετάρτης, στο Ελεύθερο Κόνιτσας, ο 40χρονος εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου 131 δέματα, με συνολική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (200) κιλών και (350) γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 34χρονου αλλοδαπού που αναζητείται, κατασχέθηκε.

Επίσης, κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του δράστη καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά του.

Σημειώνεται, ότι η προανάκριση για την υπόθεση που διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων βρίσκεται σε εξέλιξη,


directNEWS.gr