ΣΙΝΕ

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Μάγδα 25 ετών: «Θέλω να κάνω ΕΡΩΤΑ με τον πάτερ της ενορίας μου»!!!!

Πριν από ένα χρόνο περίπου γνώρισα για πρώτη φορά τον έρωτα. 
Και όταν λέω έρωτα δεν εννοώ απλά έναν ενθουσιασμό παρόμοιο με πολλούς που...
είχα στα εφηβικά μου χρόνια, αλλά ένα έρωτα που στην τελική εύχομαι να μην ερχόταν ποτέ.

Η δική μου ιστορία αρχίζει με τίτλο «έχω ερωτευτεί τον πάτερ της ενορίας μου». Όσο παράξενο και αν ακούγεται όταν επέστρεψα από τις σπουδές μου στην Ελλάδα το 2014 η ξαδέλφη μου συγκεκριμένα στις 28 Σεπτεμβρίου βάφτισε τον γιο της. Ως στενή συγγενής έπρεπε να πάω αν και δεν μου πολυαρέσουν όλα αυτά τα ήθη και έθιμα, ειδικά αυτά που έχουν να κάνουν και με την εκκλησία αφού δηλώνω άθεη.

Δεν ξέρω τι φταίει για αυτό, λίγο το ότι έχω αριστερές ιδεολογίες λίγο το ότι είμαι ελεύθερα σκεπτόμενο άτομο με έκαναν να τραβήξω πίσω από τα θεία. Για να μην μακρηγορώ… την βάπτιση την έκανε ο πάτερ Σ. Ένας νεαρός πάτερ περίπου στην ηλικία μου του όποιου τα μάτια με μάγεψαν από την πρώτη στιγμή. Αστειευόμενη είχα πει στη ξαδέλφη μου “εν πολλά hot ο πάτερ”. Αυτή γέλασε και δεν μου είπε κάτι, που να ήξερε όμως ότι το εννοούσα.

Η βάπτιση τελείωσε και εγώ δεν είχα καταλάβει πότε πέρασε η ώρα. Ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα εκκλησία και στο 10λεπτο δεν βγήκα έξω για τσιγάρο και για να δω τα news feed μου στο facebook. Όταν τελείωσε και το γεύμα και πήγαμε στα σπίτια μας έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται συνεχώς τον πάτερ. Αυτό δεν ήταν τίποτε, όμως, αφού το βράδυ όταν ξάπλωσα χωρίς να το καταλάβω είχα ήδη αρχίσει να χαϊδεύομαι σκεπτόμενη τον πάτερ. Μέσα μου ήξερα ότι δεν ήταν σωστό αλλά από την άλλη είχα φτάσει στον απόλυτο οργασμό. Όταν ξύπνησα ήξερα ότι όλο αυτό ήταν λάθος και έπεισα τον εαυτό μου να σταματήσει να σκέφτεται τον πάτερ. Τίποτα όμως. Για μια βδομάδα περίπου έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα, χαϊδευόμουν και μπορώ να πω με σιγουριά ότι ήταν καλύτερο και από σεξ.

Ένα πρωί είπα «φτάνει θα πάω στον πάτερ για εξομολόγηση», όχι για να του πω τι σκέφτομαι απλά πέρασε από το μυαλό μου ότι όταν του μιλήσω θα αλλάξω γνώμη. Το είχα πάθει πολλές φορές και στο παρελθόν αυτό, πολλοί που μου άρεσαν όταν τους μιλούσα αναθεωρούσα τελείως. Τί το ήθελα όμως αφού με το που τον συνάντησα άρχισα να τρέμω ολόκληρη. Αρχίσαμε να μιλούμε και σε κάποια στιγμή όταν με άγγιξε φιλικά στο χέρι ένιωσα υγρή. Μετά από λίγη ώρα του μιλούσα για τις κραιπάλες που έκανα στην Ελλάδα φοιτήτρια προσπαθώντας να τον αναστατώσω.

Αυτή η ιστορία πήγαινε για περίπου 6 μήνες με εμένα να πηγαίνω 2 φορές την βδομάδα για εξομολόγηση απλά για να τον δω. Σε κάποια φάση και αφού ένιωθα η πιο αμαρτωλή γυναίκα στον κόσμο είπα μέσα μου ότι η όλη φάση πρέπει να σταματήσει.

Επισκέφτηκα ψυχολόγο και με την βοήθεια του τώρα πλέον είμαι καλά, έχω μετακομίσει Λευκωσία και ο πάτερ είναι πλέον μια ανάμνηση. Το μόνο που δεν έχω ξεκαθαρίσει ακόμα είναι αν αυτή η ανάμνηση είναι καλή η κακή.