ΣΙΝΕ

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΕΛΛΗΝΕΣ γιατροί έφεραν την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ! Δημιούργησαν νέο ΚΟΛΠΟ σε 35χρονη

Μετά από αφαίρεση στην οποία είχε προχωρήσει στο παρελθόν λόγω καρκίνου
Σε μια πρωτοποριακή επέμβαση προχώρησαν Έλληνες γιατροί, όταν...
δημιούργησαν νέο κόλπο σε 35χρονη, της οποίας είχε αφαιρεθεί εξ ολοκλήρου στο παρελθόν λόγω καρκίνου! Έτσι, κατάφεραν να χαρίσουν στη γυναίκα τη δυνατότητα να έχει και πάλι μια φυσιολογική ερωτική και οικογενειακή ζωή.

Η πρωτοποριακή επέμβαση έγινε στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής-Μικροχειρουργικής του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» από τον πλαστικό Ανδρέα Γραββάνη, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία». Στις περιπτώσεις αυτές η ανακατασκευή του κόλπου γίνεται με μισωτό εντερικό κρημνό (ιστός).

«Το νεαρό της ηλικίας και η άριστη πρόγνωση για την εξέλιξη της νόσου ήταν τα κίνητρα για να δώσουμε πίσω μια φυσιολογική ερωτική και οικογενειακή ζωή, παρά τις μεγάλες χειρουργικές προκλήσεις της επέμβασης», δήλωσε ο γιατρός και συμπλήρωσε: «Οι δυσκολίες στην περίπτωση της 35χρονης ήταν η προγενέστερη εντερεκτομή και η μετεγχειρητική ακτινοβολία, που καθιστούσαν τη χρήση οποιουδήποτε εντερικού κρημνού εξαιρετικά υψηλού ρίσκου».

«Οι Έλληνες γιατροί όχι μόνο με έσωσαν από τον καρκίνο αλλά μου χάρισαν και πάλι μια φυσιολογική ζωή», λέει η 35χρονη, η οποία έχει πλέον επιστρέψει στο σπίτι της και σε μια ομαλή καθημερινότητα.