ΣΙΝΕ

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Acun Ilicali: Ποιος είναι ο Τούρκος μεγιστάνας που ετοιμάζεται να κατακτήσει και την ελληνική τηλεόραση; (PHOTOS & VIDEO)

Εδώ και δύο ημέρες, το όνομά του δεν «παίζει» μόνο στα τουρκικά ΜΜΕ –άλλωστε αυτό συμβαίνει καθημερινά στη γειτονική χώρα- αλλά και ...
στα ελληνικά. Ο λόγος για τον Acun Ilicali, τον ιδιοκτήτη του TV8, ο οποίος φέρεται να ετοιμάζεται να αγοράσει ελληνική συχνότητα, όπως υποστηρίζει ο εκπρόσωπός του, Ali Cemal Karabudak.

Αν και δεν είναι συνηθισμένο για έναν καναλάρχη, ο 46χρονος ασχολείται με τις παραγωγές γνωστών shows, αλλά δεν έμεινε… πίσω από τις κάμερες, μιας και έχει παρουσιάσει το “Voice”, το “Dancing with the stars”, το “Survivor”, το “Got talent” και το “Deal or No Deal”.

Άρχισε την καριέρα του, ανοίγοντας ένα μικρό μαγαζί με ρούχα, αλλά στα 21 του είδε την επιχείρησή του να πτωχεύει. Και τότε, μπήκε στον χώρο των media. Δούλεψε ως αθλητικός ρεπόρτερ στο Show TV και ύστερα από λίγα χρόνια απέκτησε δική του ταξιδιωτική εκπομπή που είχε μεγάλη επιτυχία. Αυτή, ήταν η πρώτη εκπομπή της εταιρείας παραγωγής που ο ίδιος ίδρυσε το 2004: της Acun Medya. Τα χρόνια που ακολούθησαν, το όνειρό του πήρε σάρκα και οστά, καθώς η εταιρεία του έγινε μία από τις πιο επιτυχημένες στην Τουρκία. Έτσι, το 2013 απέκτησε το TV8.

Η πλειοψηφία των ΜΜΕ τον παρουσιάζει ως αυτοδημιούργητο, υπάρχουν όμως και οι… κακοπροαίρετοι που ισχυρίζονται ότι η απότομη άνοδος στην καριέρα του οφείλεται στην πολύ στενή σχέση που έχει με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Τι τρέχει με την Adriana Lima;
Ο Acun – όλοι τον ξέρουν με το μικρό του όνομα στην Τουρκία – είχε… ταραχώδη προσωπική ζωή, μιας και έχει δύο γάμους, δύο διαζύγια και τέσσερα παιδιά.

Οι guest εμφανίσεις της Adriana Lima στις εκπομπές του και οι κοινές φωτογραφίες τους εκτός «εργασιακού χώρου»… φούντωσαν τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι. Ωστόσο, το διάσημο τοπ μόντελ το διέψευσε, ξεκαθαρίζοντας ότι πρόκειται για «μια πολύ καλή φιλία».

Ο διάλογος με τον Έλληνα οδηγό ταξί…
Στις αναμνήσεις που έχει από τα ταξίδια του στη χώρα μας, περιλαμβάνεται ο διάλογος που είχε με έναν οδηγό ταξί, τον οποίο ο Acun Ilicali αποκάλυψε με υπερηφάνεια στον Ερντογάν.
Ο Έλληνας οδηγός ταξί του είχε πει χαρακτηριστικά: «Έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο που αν ο Ερντογάν έβαζε υποψηφιότητα εδώ (σ.σ. στην Ελλάδα), θα έβγαινε αυτοδύναμος»!

athensmagazine.gr/