ΣΙΝΕ

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Παντελής Παντελίδης: Όλα τα βίντεο από το δωμάτιο του σπιτιού του...

Ένα συγκλονιστικό βίντεο-αφιέρωμα με όλα τα τραγούδια που έγραψε ο 32χρονος αδικοχαμένος τραγουδιστής πριν γίνει γνωστός, έφτιαξαν οι θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη.
Μόνος, μέσα στο δωμάτιό του στο σπίτι του στη Νέα Ιωνία, από εκεί που ξεκίνησαν όλα.

Η πιο συγκινητική στιγμή είναι το τραγούδι που έγραψε και ανέβασε για τον φίλο του τον Σάκη που έφυγε νωρίς, σε δυστύχημα με τη μηχανή του...

Ο Παντελής Παντελίδης, έγινε δημοφιλής στο ελληνικό κοινό μέσω του youtube, στο οποίο «ανέβαζε» video τα τραγούδια του. Πρώτα τον ανακάλυψε ο απλός κόσμος, ο οποίος τον άκουγε φανατικά κάνοντας τις δισκογραφικές εταιρίες να ψάξουν να βρουν το ταλέντο που είχε ξεχωρίσει με αυτόν τον τρόπο στο διαδίκτυο.

Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν ο δίσκος με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες» που κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος. Μεγάλη επιτυχία έγινε το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ενώ στο δίσκο περιλαμβάνονται ακόμη τα τραγούδια «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», τα οποία γνώρισαν τεράστια επιτυχία στο ραδιόφωνο ξεσήκωναν τους πάντες στα ασφυκτικά από κόσμο κέντρα που τραγουδούσε.


Δείτε τον Παντελή, όπως τον αγάπησε ο κόσμος που τον ανέδειξε και τον έφτασε στην κορυφή...