ΣΙΝΕ

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Σπάνιο αλλά αληθινό: Πέθανε στο σεξ με ιερόδουλη - Τους πήραν με φορείο για να την «αποκολλήσουν» χειρουργικά!

Εικόνες από ένα τραγικό όσο και απίστευτο συμβάν κάνουν τον γύρο του κόσμου. Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε αρχικά στην κινεζική ιστοσελίδα Miaopai και...
στη συνέχεια ανέβηκε στο LiveLeak, εικονίζει τους τραυματιοφορείς να μεταφέρουν σε ένα φορείο ένα παράξενο «συνονθύλευμα» δύο ανθρώπων.

Οι διασώστες διακομίζουν σε φορείο ένα νεκρό και τη γυναίκα που βρίσκεται ακόμα επάνω του, για να τους μεταφέρουν σε νοσοκομείο. Έχουν τοποθετήσει επάνω τους σεντόνι για να τους καλύψουν, με την γυναίκα να φαίνεται να κινείται.

Ο άτυχος ηλικιωμένος άντρας φαίνεται πως πέθανε κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής με ιερόδουλη. Η οποία απ' ότι φαίνεται εγκλωβίστηκε στην επαφή! Το απίστευτο και σπάνιο περιστατικό, που ονομάζεται "penis captivus", πιστεύεται ότι έγινε στην Κίνα. Οι διασώστες τους μετέφεραν στο νοσοκομείο για να τους διαχωρίσουν χειρουργικά και να μεταφέρουν τον άτυχο άντρα στο νεκροτομείο.

Αν και ασυνήθιστο, το να πεθάνει κανείς στο σεξ δεν είναι απίθανο λόγω της έντασης της δραστηριότητας. Μπορεί να οδηγήσει σε ξαφνική καρδιαγγειακή πάθηση, κάτι που είναι πιο κοινό στους άντρες. Είναι επίσης πιθανό δύο άνθρωποι να "κολλήσουν" μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της πράξης λόγω του σπάνιου φαινομένου "penis captivus", κατά το οποίο οι κολπικοί μύες σφίγγουν αφύσικα γύρω από το πέος. Μάλιστα, σύμφωνα με την dailymail θα δώσουν στην άτυχη γυναίκα το ειδικό διάλυμα με το οποίο προκαλείται τοκετός στις ετοιμόγεννες!

Daily Mail