ΣΙΝΕ

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Γερμανός σκότωσε κατά λάθος την ερωμένη του με… ένα αγγούρι! [βίντεο]

Τραγική κατάληξη είχε η σεξουαλική συνεύρεση ενός ζευγαριού, το οποίο συνήθιζε κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής του ζωής να...
χρησιμοποιεί ερωτικά βοηθήματα. Ειδικότερα, ο 46χρονος Oliver Dietmann σκότωσε κατά λάθος την ερωμένη του με ένα αγγούρι και πλέον αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης...έως και 5 ετών.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Γερμανία ανάμεσα στον 46χρονο άνδρα και την συνομήλικη ερωμένη του, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν συχνά λαχανικά ως ερωτικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια των ερωτικών τους επαφών.

Όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι άρχισε να χρησιμοποιεί ως ερωτικό βοήθημα το αγγούρι. Μετά το τέλος της συνεύρεσής τους ο άνδρας θέλησε να συνεχίσει το «παιχνίδι» βάζοντας το αγγούρι στο στόμα της γυναίκας. Όμως, το ξεχασμένο φαγητό στην κουζίνα, το οποίο καιγόταν, έκανε τον 46χρονο να τρέξει για να σώσει την κατάσταση, αφήνοντας εν αγνοία του τη σύντροφό του να πνίγεται.

«Έτρεξα στην κουζίνα, τάισα τον σκύλο και μετά βγήκα στο μπαλκόνι να κάνω ένα τσιγάρο», είπε στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος, ο οποίος όταν συνειδητοποίησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την ερωμένη του, η ίδια ήταν ήδη λιπόθυμη.

«Προσπάθησα να βγάλω τα κομμάτια του αγγουριού από το στόμα της, όμως είχαν πολτοποιηθεί και δεν μπορούσα να τα βγάλω τελείως από τον λαιμό της», είπε ο άνδρας, ο οποίος τη μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή, καθώς τα κομμάτια του αγγουριού είχαν σφηνωθεί στο λαιμό της, με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα.

Ο 46χρονος Oliver Dietmann κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και η ετυμηγορία της δίκης αναμένεται την ερχόμενη Παρασκευή.


directnews.gr/