ΣΙΝΕ

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Δείτε τι έκανε για να «τιμωρήσει» όσους του έκλειναν το πάρκινγκ

«Ήρωας» έχει γίνει για τους Κινέζους ο άνδρας που πήρε δραστικά μέτρα κατά των οδηγών που του έκλειναν το γκαράζ με τα αυτοκίνητά τους.



Ο άνδρας στην ανατολική Κίνα, όπως φαίνεται από φωτογραφίες που ανέβηκαν στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν κάλεσε την αστυνομία, ούτε και τσακώθηκε με τους άλλους οδηγούς αλλά νοίκιασε ένα κλαρκ και ανέβασε τα αυτοκίνητα-εμπόδια στην σκεπή του σπιτιού του.
Στη μια από τις δύο φωτογραφίες ο άνδρας εμφανίζεται τη σκηνή που σηκώνει ένα μαύρο VW με το κλάρκ ενώ ένα δεύτερο αυτοκίνητο, ένα γαλάζιο βαν, είναι ήδη στη σκεπή.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο «θύματα» δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να πάρουν πίσω τα οχήματά τους γιατί η αστυνομία «νίπτει τας χείρας της» λέγοντας ότι είναι «ιδιωτική διαμάχη».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες θα υποχρεωθούν να νοικιάσουν με τη σειρά τους ένα κλαρκ προκειμένου να κατεβάσουν τα αυτοκίνητά τους.

Ο «δράστης» υποστήριξε με διάθεση ειρωνίας ότι αντί να καλέσει την αστυνομία για να πάρει τα αυτοκίνητα, το μόνο που έκανε ήταν να τους βρει μια κενή θέση στάθμευσης.

Protothema.gr