ΣΙΝΕ

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Όλη η αλήθεια για την “μεγάλη” νικήτρια των διαγωνισμών της ελληνικής τηλεόρασης!

Θέμα συζήτησης στις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά και μεγάλο θέμα σχολιασμού στα social media έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες η μεγάλη νικήτρια που...
έχει κερδίσει πάρα πολλά πράγματα στους διαγωνισμούς τηλεοπτικών εκπομπών.

Η μητέρα της Αθανασίας Νταβαρίνου μίλησε στην εκπομπή Tatiana Live και διευκρίνισε πως η κόρη της δεν έχει κερδίσει ούτε αυτοκίνητα, ούτε υπέρογκα ποσά. Τόνισε επίσης πως την παίρνουν τηλέφωνο και της μιλούν υβριστικά.

«Είναι ανακρίβειες αυτά που λένε για την κόρη μου. Μπορείτε να το βρείτε κι εσείς. Το παιδί δεν έχει κερδίσει ούτε αυτοκίνητο, ούτε υπέρογκα ποσά για να είναι πλούσια και το έβαλαν ανάρτηση στο ίντερνετ, παντού. Έρχονται σπίτι μας, μας χτυπάνε τα κουδούνια, δημοσιοποιούν προσωπικά στοιχεία του παιδιού, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνονται όλα αυτά.

Την παίρνουν και της μιλάνε υβριστικά. Η κόρη μου δεν μιλάει σε κανέναν, έχει κλειστεί στο δωμάτιό της και δεν μιλάει σε κανέναν. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στοχοποιήθηκε ένας παίκτης μόνο. 

Τις περισσότερες φορές κέρδισε πράγματα άνευ αξίας, καλλυντικά και τσάντες. Το πιο ακριβό δώρο που έχει κερδίσει είναι μια ανακαίνιση κουζίνας. Γράφουν για αυτοκίνητα και τεράστια ποσά. Τέσσερις κουζίνες γράφουν ότι κέρδισε. Αν είναι δυνατόν!».