ΣΙΝΕ

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Η Ελένη Μενεγάκη εξομολογείται: «Δε θυμόμουν πως βρέθηκα στο κρεβάτι μου, τι έκανα το βράδυ δε θυμόμουν τίποτα»

Με πολύ χαλαρή διάθεση ξεκίνησε σήμερα η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η οποία έφτασε στο πλατό με μία μικρή καθυστέρηση.

Οι συνεργάτες της, την υποδέχθηκαν ενθουσιασμένοι «Κατευθείαν από νύχτα ε; Από κλαμπάκι», της έκανε πλάκα ο Γιώργος Λιανός. «Από το κρεβάτι μου…από τις 10:30», απάντησε η παρουσιάστρια, εξηγώνταςπόσο νωρίς κοιμήθηκε.
Με πολύ χαλαρή διάθεση ξεκίνησε σήμερα η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η οποία έφτασε στο πλατό με μία μικρή καθυστέρηση.

Οι συνεργάτες της, την υποδέχθηκαν ενθουσιασμένοι «Κατευθείαν από νύχτα ε; Από κλαμπάκι», της έκανε πλάκα ο Γιώργος Λιανός. «Από το κρεβάτι μου…από τις 10:30», απάντησε η παρουσιάστρια, εξηγώνταςπόσο νωρίς κοιμήθηκε.

Ωστόσο η επιστροφή της στο σπίτι δεν ήταν η καλύτερη καθώς ένιωθε σημαντική αδυναμία. «Έφυγα χτες με μία υπνηλία, ήθελα να κοιμηθώ από τις 6 το απόγευμα. Δεν ξέρω πώς αισθανόσασταν εσείς. Ξύπνησα χάραμα-γιατί πόση ώρα να κοιμηθώ- και λέω εγώ κάτι για Homeland έλεγα. Είδα; Δε θυμόμουν πως βρέθηκα στο κρεβάτι μου, γιατί βρέθηκα, τι ήτανε, πού ήτανε, τι έκανα το βράδυ δε θυμόμουν τίποτα… χάθηκα στον ύπνο»,εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής.

Δείτε το απολαυστικό στιγμιότυπο από τη σημερινή εκπομπή στο βίντεο που ακολουθεί.