ΣΙΝΕ

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Γραμματεία ΠΑΜΕ Γρεβενών: να συμβάλουμε όλοι σ' αυτή την ανθρώπινη προσπάθεια!

Όπως είναι γνωστό, σε όλη τη χώρα βρίσκονται διάσπαρτοι και εγκλωβισμένοι χιλιάδες πρόσφυγες από τις εμπόλεμες περιοχές, κυρίως Σύριοι, εξαιτίας της ...
απάνθρωπης απόφασης πολλών ευρωπαϊκών κρατών να μη φιλοξενήσουν πρόσφυγες στο έδαφός τους. Να σημειωθεί ότι τον πόλεμο και τους βομβαρδισμούς στις χώρες αυτές τον πραγματοποιούν το ΝΑΤΟ, η ΕΕ, η Ρωσία και η Τουρκία για τα συμφέροντα των πολυεθνικών.

Στην πόλης μας είναι εγκλωβισμένοι πάνω από 130 άνθρωποι, άντρες, γυναίκες και παιδάκια, που κάτω από πολύ άσχημες συνθήκες, περιμένουν την στιγμή να συνεχίσουν το ταξίδι τους για τα ελληνικά σύνορα.

Η Γραμματεία Γρεβενών του ΠΑΜΕ καλεί όλα τα σωματεία, τους πολίτες, τους φορείς και τις επιχειρήσεις να εκφράσουν με κάθε τρόπο την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη τους σ’ αυτούς τους συνανθρώπους μας που αυτή τη στιγμή της ζωής τους την έχουν απόλυτη ανάγκη, για όσο διάστημα χρειαστεί να φιλοξενηθούν στην πόλη μας.

Τρόφιμα, ξηρά τροφή, (εμφιαλωμένα νερά, χυμοί, γάλα, ψωμί, κρουασάν, είδη αρτοποιίας, φρούτα, τυριά, κομπόστες), κουβέρτες, είδη προσωπικής υγιεινής, παιδικά ρούχα και παιχνίδι, συγκεντρώνονται στην Μαθητική Εστία Γρεβενών προκείμενου να διανέμονται συστηματικά στους πρόσφυγες.

Καλούμαστε να συμβάλουμε όλοι σ' αυτή την ανθρώπινη προσπάθεια! Θα είναι απαράδεκτο και θα μας γράψει η Ιστορία με τα πιο μελανά γράμματα, αν στο νομό μας πεθάνει από την πείνα και το κρύο έστω και ένας άνθρωπος.