ΣΙΝΕ

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Ιατρική Επανάσταση: Βγήκαν προφυλακτικά που εντοπίζουν τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα!

Το προφυλακτικό που ονομάζεται ‘S.T.EYE’ condom θα αλλάζει χρώμα μόλις διαπιστώσει την παρουσία κάποιων βακτηρίων και μπορεί να βοηθήσει στο να...
προειδοποιεί τα ζευγάρια να λάβουν γρήγορα και άμεσα τα απαραίτητα μέτρα.

Το προφυλακτικό έρχεται με έναν ενσωματωμένο δείκτη που αλλάζει το υλικό του προφυλακτικού και του δίνει ένα διαφορετικό χρώμα κάθε φορά που βρίσκει μολυσμένα βακτήρια που έχουν να κάνουν με κάποιο ΣΜΝ.

Οι μαθητές που επινόησαν αυτό το προφυλακτικό κέρδισαν το αναγνωρισμένου κύρους βραβείο TeenTech για την καλύτερη καινοτομία για την υγεία. Οι Daanyal Ali, Muaz Nawaz and Chirag Shah, από την Isaac Newton Academy στο Ilford, Essex «κρύβονται» πίσω από αυτήν την καινοτομία.

Οι έφηβοι κέρδισαν βραβείο ύψους 1.000 λιρών ($1.750 δολάρια) και μια επίσκεψη στο Buckingham Palace για την σωτήρια ανακάλυψή τους. Η καινοτόμος ιδέα τους θα επηρεάσει θετικά αναρίθμητα ζευγάρια ανά τον κόσμο, που θέλουν ασφαλές και υγιές σεξ και φυσικά θα μπορέσουν να το κάνουν περισσότερο ασφαλές.

Αυτό το επαναστατικό προϊόν θα κάνει τους ανθρώπους να αποκτήσουν περισσότερη επίγνωση για την ασφάλεια στον σεξουαλικό τομέα της ζωής τους. Κατά κάποιο τρόπο πέτυχαν να προωθήσουν την «επαγρύπνηση» της υγιούς σεξουαλικής ζωής στη νέα γενιά.