ΣΙΝΕ

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Γκλέτσος: Ποιες οι σέξι γυναίκες πριν τον… άντρα. Ονόματα

Με τις χθεσινές του δηλώσεις και την αποκάλυψη ότι έχει πάει με άνδρα, σόκαρε, όμως ο Απόστολος Γκλέτσος παραμένει ένας...
από τους καρδιοκατακτητές της εγχώριας showbiz.

Εκτός από πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του υπάρχουν και πολλές γυναίκες. Ο Απόστολος Γκλέτσος, ζεν πρεμιέ από μικρός ήταν λάτρης του ωραίου φύλλου, αφού ο πρώτος του έρωτας ήταν στο δημοτικό με την συμμαθήτριά του την Άντζυ. Από την ζωή του πέρασαν πολλές γυναίκες, όπου η καθεμία άφησε το δικό της στίγμα.

Ποιες ήταν οι γυναίκες του Απόστολου Γκλέτσου;
Την δεκαετία του ’90 με την εμφάνισή του στο «Τμήμα Ηθών», όλες οι γυναίκες μίλαγαν για τον γόη Απόστολο Γκλέτσο. Αμέσως έγινε το sex symbol της εποχής και ο πρώτος διάσημος έρωτάς του ήταν με την ηθοποιό και συμπρωταγωνίστριά του Βερόνικα Αργιέντζη.

Το 1995 ο Απόστολος Γκλέτσος ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι στο πλευρό της Μιμής Ντενίση. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα γίνονται ζευγάρι και όλοι μιλάνε για το νέο ειδύλλιο της showbiz.

Μετά τον χωρισμό του με την ηθοποιό στην ζωή του μπαίνει η Άννα Βίσση. Οι δυο τους έζησαν έναν παθιασμένο έρωτα, ο οποίος μονοπώλησε το ενδιαφέρον των media.

Όταν έπεσαν οι τίτλοι τέλους, στην ζωή του μπαίνει η Γωγώ Μαστροκώστα με την οποία αρραβωνιάστηκε, αλλά ποτέ δεν παντρεύτηκε.

Το 1998 ο Απόστολος Γκλέτσος ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό της Μαρίας- Ελένης Λυκουρέζου. Ένας γάμος που κράτησε μόλις δυο μήνες και το διαζύγιο του ζευγαριού έπεσε σαν βόμβα στον καλλιτεχνικό χώρο, αφού πρόκειται για τον πιο γρήγορο γάμο.

Μετά τον χωρισμό του με την κόρη της Ζωής Λάσκαρη, στην ζωή του μπαίνει η Μάγκι Χαραλαμπίδου, αλλά το 2001 γνώρισε την ενδυματολόγο Μαρία Μαγγίνα. Η σχέση τους πέρασε από σαράντα κύματα και ποτέ δεν έφτασε στην εκκλησία, αλλά απέκτησαν μια κόρη την Βαλίσια.

Μια σχέση του Απόστολου Γκλέτσου, η οποία δεν είναι πολύ γνωστή είναι αυτή με την Βάνα Μπάρμπα.

Μάλιστα, η ηθοποιός πρόσφατα μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για τον θυελλώδη έρωτα που έζησε με τον Απόστολο Γκλέτσο.