ΣΙΝΕ

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος προκαλεί στον Κωστόπουλο: «Οι μισές γυναίκες που φέρνεις είναι β@@ιτες»

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος βρέθηκε καλεσμένος χτες στην εκπομπή «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο και όπως πάντα με τις δηλώσεις προκάλεσε...
έντονες αντιδράσεις. Για μία ακόμη φορά δεν μάσησε τα λόγια του και προχώρησε σε μία μάλλον «πικάντικη» δήλωση.

Απευθυνόμενος λοιπόν προς τον παρουσιαστή του Alpha, τόνισε: «Οι μισές γυναίκες σε θέλουν γιατί θέλουν κάτι από εσένα. Οι μισές γυναίκες που φέρνεις εδώ είναι ο τύπος της γυναίκας, που δεν έχει να δώσει τίποτε άλλο στο έξω». Ο Πέτρος Κωστόπουλος αντέδρασε, λέγοντας του ως είναι ρατσιστής. Η απάντηση του Μπογδάνου ήταν άμεση καθώς ανέτεινε: «Όχι, αυτές είναι β@@ζιτες! Οι μισές γυναίκες που περνάνε από τις εκπομπές, δεν έχουν κανένα άλλο προσόν, εκτός από το γεγονός ότι είναι όμορφες και διαθέσιμες».
Η συγκεκριμένη δήλωση όπως ήταν αναμενόμενο, σχολιάστηκε στο σημερινό Πρω1νό. «Ο Μπογδάνος είναι ένας αδιαμφισβήτητα ταλαντούχος άνθρωπος. Θεωρώ ότι θα κάνει καριέρα, αλλά πρέπει λίγο να το αμβλύνει…να μαζευτεί. Μου έβγαλε έναν μισογυνισμό που τον αδικεί», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκαςσχολιάζοντας τα λεγόμενα του δημοσιογράφου. Μάλιστα ο παρουσιαστής ανήγαγε τις συγκεκριμένες δηλώσεις, στο ότι είναι πικραμένος από τον αποτυχημένο γάμο που είχε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

Στη συνέχεια η Μαρία Ηλιάκη αντέδρασε αναφέροντας από την πλευρά της: «Όλες οι γυναίκες που έχουν πάει σε αυτό το show στο ΣΚΑΪ θα πρέπει να αισθάνονται άσχημα. Αν είχε πληγωθεί τόσο δεν θα πήγαινε με άλλη γυναίκα».

Δείτε το απόσπασμα και όσα συνέβησαν on air