ΣΙΝΕ

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Δείτε τι έκαναν οι Συμμαθητές μιας κοπέλας που πέθανε από Καρκίνο για να την Αποχαιρετήσουν

Η Laura Hillier, 18 ετών, από το Burlington του Καναδά πέθανε μετά από χρόνια μάχης με την οξεία μυελοειδή λευχαιμία. Για να την αποχαιρετήσουν, οι συμμαθητές της...
από το λύκειο διακόσμησαν το φέρετρο της σαν αναμνηστικό λεύκωμα και άφησαν σημειώματα με έντονους μαρκαδόρους.

Ντύθηκαν επίσης με το αγαπημένο της χρώμα, το μοβ, στην κηδεία της για να τιμήσουν τη φίλη τους, η οποία είχε καταφέρει πολλά στον αγώνα της για τους άλλους καρκινοπαθείς στη χώρα της.

LAURA FROM BURLINGTON WAS A HIGH SCHOOL SENIOR WHEN SHE PASSED AWAY AFTER A LONG BATTLE WITH LEUKAEMIA. HER FRIENDS AND FAMILY LEFT HER THESE MESSAGES ON HER COFFIN.REST IN PEACE LAURA – #TUCKERINTHEMORNING

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ VIRGIN RADIO TORONTO ΣΤΙΣ ΠΕΜΠΤΗ, 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

JANUARY 30TH 2016
ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ REBECCA SEKINE ΣΤΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟ, 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016
Η Laura έμεινε πολύ πίσω στην θεραπεία της, γιατί το τοπικό νοσοκομείο είχε έλλειψη σε κρεβάτια για ασθενείς που ήταν για μεταμόσχευση και έτσι την έβαλαν σε λίστα αναμονής, αν και υπήρχαν πολλοί συμβατοί δότες για μεταμόσχευση με βλαστοκύτταρα και θα μπορούσαν να της είχαν σώσει τη ζωή, σύμφωνα με το CTV News.

Έπρεπε να κάνει χημειοθεραπείες τις οποίες δεν χρειαζόταν, για να σταματήσουν την ανάπτυξη του καρκίνου. Η μητέρα της προσπάθησε να βρει άλλο νοσοκομείο, αλλά ανακάλυψε ότι το πρόβλημα με τις λίστες αναμονής υπήρχε σε όλο τον Καναδά και ότι η θεραπεία στις Η.Π.Α. ήταν πολύ ακριβή.

Τελικά κατάφερε να βρει κρεβάτι στο νοσοκομείο και θεραπεία και παρόλο που την οδήγησε στην εντατική, έφυγε από εκεί στις αρχές του Ιανουαρίου, αναφέρει το Mashable. Θα πήγαινε στην Καλιφόρνια για περισσότερες θεραπείες σύντομα, αλλά οι ιατρικές επιπλοκές την σταμάτησα και πέθανε λίγο αργότερα, στις 20 Ιανουαρίου.

LAURA CAROL HILLIERAPRIL 11TH 1997 – JANUARY 20TH 2016″LIFE IS A SONG. SING IT TILL YOUR HEART’S CONTENT»
ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ HOPE FOR LAURA HILLIER ΣΤΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Αναγνωρίστηκε το γεγονός ότι μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα με τις λίστες αναμονής και οι ειδικοί λένε ότι η κραυγή της έχει οδηγήσει σε ουσιαστικές πράξεις στον Καναδά.

«Η στάση της, η δύναμή της και η καθαρή ψυχή της έλαμψαν μέχρι το τέλος», έγραψε η οικογένεια της στο Facebook.

DEAR FRIENDS,IT IS WITH HEAVY HEARTS THAT WE ARE LETTING YOU KNOW THAT OUR LAURA PASSED AWAY TODAY AT 9:59 A.M….

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ HOPE FOR LAURA HILLIER ΣΤΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Η οικογένεια της Laura μαζεύει χρήματα προς τιμήν της για το ίδρυμα Coast to Coast Against Cancer το οποίο χρηματοδοτεί έρευνα για τα βλαστοκύτταρα στο Οντάριο. Μέχρι στιγμής έχουν μαζέψει πάνω από $20.000 CAD



goodhousekeeping.com
fanpage.gr