ΣΙΝΕ

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Πρωταγωνίστρια του Μπρούσκο ξαφνιάζει: «Θέλω να τελειώσει η σειρά. Έχω κουραστεί»

Ηπιε από το «Μπρούσκο» αλλά δεν μέθυσε. 
Παρέμεινε προσγειωμένη κάτι που οφείλεται σύμφωνα με την ίδια στο γεγονός της...
ηλικίας της. «Το ότι αυτή η επιτυχία μου ήρθε σε μεγάλη ηλικία, πιστεύω ότι παίζει ρόλο. Αν ήμουν 18,19,20 χρονών μπορεί να το αντιμετώπιζα πολύ διαφορετικά», εξήγησε.



Η Ελένη Βαΐτσου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Με Το Καλημέρα» για την απρόσμενη επιτυχία, την αναγνωσιμότητα καθώς και για τη σχέση της με τον Ανδρέα Γεωργίου.
Το τηλεοπτικό κοινό λόγω της επιτυχίας του σίριαλ έχει ταυτιστεί με τα πρόσωπα της σειράς και θέλει το σενάριο να μεταφερθεί και στη ζωή. Ο κόσμος ήθελε να είναι και στην πραγματικότητα μαζί η Ελένη με τον Ανδρέα και αυτός είναι και ο λόγος που είχαν βγει οι φήμες περί… σχέσης. Η ηθοποιός ξεκαθαρίζει πως δεν ισχύει κάτι ερωτικό με το σκηνοθέτη και συμπρωταγωνιστή της και η σχέση της είναι ίδια με όλους τους ηθοποιούς της σειράς.

Και μπορεί η σειρά να πηγαίνει πάρα πολύ καλά και να έχει πάρει το πράσινο φως και για τέταρτη χρονιά, όμως η τηλεοπτική Μελίνα δηλώνει κουρασμένη. «Ένα καθημερινό σίριαλ μπορεί να κάψει έναν ηθοποιό αν κρατήσει πάρα πολλά χρόνια και αν δεν του δοθούν μετά ευκαιρίες να κάνει κάτι διαφορετικό. Αν συνεχιστεί το Μπρούσκο δεν ξέρω αν θα είμαι. Η αλήθεια είναι ότι έχω κουραστεί πάρα πολύ. Με έχει κουράσει η Κύπρος πολύ, το ότι λείπω τρία χρόνια από το σπίτι μου. Αυτός είναι ο πρώτος λόγος και αυτό θα σκεφτώ πρώτα, αν αντέχω να το κάνω. Θέλω να τελειώσει όχι μόνο λόγω κούρασης, γιατί πιστεύω ότι έχει τόση επιτυχία που δεν θέλω να χαθεί. Δεν πρέπει να τελειώνει μια σειρά όταν πια δεν τη βλέπει ο κόσμος», είπε χαρακτηριστικά.