ΣΙΝΕ

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Αναγκάζουν γνωστή τραγουδίστρια να συνεργάζεται με το βιαστή της!

Ξέσπασε σε κλάματα με την απόφαση δικαστηρίουΈνα εφιάλτη ζει πασίγνωστη τραγουδίστρια, καθώς απόφαση δικαστηρίου την αναγκάζει να... συνεργάζεται με τον άνθρωπο που την βίασε! Η ίδια ξέσπασε σε κλάματα μόλις άκουσε την ετυμηγορία, ενώ στο πλευρό της έχουν σπεύσει πολλοί συνάδελφοί της.




Ήταν πριν από περίπου δύο χρόνια όταν το τραγούδι «Tik Tok» εκτόξευσε την Κέσα στην κορυφή, κάνοντάς την γνωστή ανά την Υφήλιο. Παράλληλα με την τεράστια επιτυχία, όμως, η τραγουδίστρια ήρθε αντιμέτωπη μελεκτική βία και σεξουαλική παρενόχληση από τον ίδιο της τον παραγωγό, τον Dr. Luke. Ο ίδιος, πάντως, αρνείται κάθε κατηγορία και, χαρακτηριστικά, έγραψε στο Twitter: «δεν βίασα την Κέσα, ούτε έκανα ποτέ σεξ μαζί της. Είμασταν φίλοι για χρόνια και την είχα σαν μικρή μου αδερφή».

(H τραγουδίστρια, κλαμένη, έξω από το δικαστήριο και ο παραγωγός που κατηγορεί για βιασμό)

Τον Οκτώβριο του 2014, η 28χρονη, σήμερα, σταρ κατέφυγε στη Δικαιοσύνη, ζητώντας να λυθεί το συμβόλαιό της με τη δισκογραφική εταιρεία και τον παραγωγό. Η δικαστής, ωστόσο, απέρριψε το αίτημά της, γεγονός που την υποχρεώνει να συνεχίσει να συνεργάζεται με τον άνθρωπο που υποστηρίζει ότι την βίασε και την κακοποιούσε κατά τη διάρκεια της δεκάχρονης συνεργασίας τους!
Σύμφωνα με την εφημερίδα «New York Daily News», η τραγουδίστρια θα πρέπει να ηχογραφήσει έξι άλμπουμ με τον Dr. Luke, μέχρι να αποδεσμευτεί από την εν λόγω εταιρεία, κάτι που, επί της ουσίας, συνεπάγεται ότι δεν θα βγάλει νέο δίσκο.

Η νεαρή τραγουδίστρια ξέσπασε σε λυγμούς μέσα στο δικαστήριο, ενώ έντονες αντιδράσεις εκφράζουν οι χρήστες των social media, με το hashtaf #freekesha να είναι από τα δημοφιλέστερα στο Twitter. Στο πλευρό της Κέσα έσπευσαν και συνάδελφοί της, όπως η Λέιντι Γκάγκα, η Τέιλορ Σουίφτ και η Αριάνα Γκράντε, με πολλούς νατης δωρίζουν χρήματα, προκειμένου να έχει τα προς το ζην…
Δείτε το βίντεο και θυμηθείτε την μεγάλη επιτυχία της Κέσα, «Tik Tok»