ΣΙΝΕ

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Το βίντεο από την επίθεση Κασιδιάρη: « Καραγκιόζηδες Συριζαίοι...»

Το περιστατικό από την Επιτροπή Άμυνας της Βουλής που οδήγησε στην αποβολή της Χρυσής Αυγής, μετά από κλήση του φρούραρχου, αναρτήθηκε σε βίντεο στο διαδίκτυο.

Στο επίμαχο βίντεο ακούγεται ο Ηλίας Κασιαδιάρης να μιλά σε υψηλούς τόνους, λέγοντας: «Ο Καμμένος δεν απάντησε σε τίποτα για την προδοσία που κάνετε, που βάζετε το NATΟ, στα χωρικά ύδατα της Ελλάδος. Να αποχωρήσετε από τη χώρα μια και καλή και να λήξει αυτό το πανηγύρι επιτελούς γιατί αυτό που κάνετε είναι προδοσία και ξεπούλημα».

Στο σημείο αυτό ακούγονται βουλευτές να φωνάζουν, και να ηχεί και το καμπανάκι του προεδρίου. Ωστόσο, ο κ. Κασιδιάρης συνέχισε:

«Αυτό που γίνεται με αυτή την επιτροπή… ο Καμμένος θέλει να πάρει έγκριση της βουλής για όλα αυτά τα προδοτικά που σχεδιάζουν, με τους NATOικούς και τους Τούρκους. Καλύτερα λοιπόν να αποχωρήσουν να τελειώνει το πανηγύρι αυτό».

Κάπου εκεί τα πράγματα ξεφεύγουν και ο Κασιδιάρης εκτός εαυτού ακούγεται να φωνάζει: «Ρε κατέβασε το χέρι σου και μην μου κάνεις εμένα τέτοια και τρελαθώ. Μου κουνάει και το χέρι ο καραγκιόζης. Έλα τώρα και τρελαθώ και μου κουνάει και το χέρι ο καραγκιόζης. Ρε κατέβασε το χεράκι κάτω μην τρελαθώ. Μην μου κουνάς χεράκια εμένα ρόμπα, καραγκιόζηδες Συριζαίοι».