ΣΙΝΕ

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Όταν της είπαν οι Γιατροί να τον Αποσυνδέσει, δεν δέχθηκε να το Κάνει. Σήμερα δεν Πιστεύει Αυτό που έχει Συμβεί!

Ο Matt Davis έχει μια περίεργη συμβουλή για τους άντρες εκεί έξω:«Φίλε, βγάλε έξω τα σκουπίδια. Γιατί μπορεί να έρθει μια μέρα που να μην μπορείς.»


Και ο Matt το γνωρίζει από προσωπική εμπειρία. 

Όπως αναφέρει το WTOC News, ο Matt ήταν μόλις παντρεμένος για 7 μήνες όταν ένα καταστροφικό ατύχημα με μοτοσυκλέτα τον έβαλε σε κώμα. Η γυναίκα του, Danielle, λέει ότι οι γιατροί τη συμβούλευσαν να τον αποσυνδέσει. 

Αλλά εκείνη αρνήθηκε.


«Ήξερα ότι ο Θεός θα μας βοηθούσε να το περάσουμε», λέει στο WTOC. «Δεν πίστευα ότι κάτι τέτοιο ήταν δύσκολο για το Θεό.» Ο Matt ήταν 3 μήνες σε κώμα, και μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο στο σπίτι, όπου η Danielle και η μητέρα της τον φρόντιζαν συνεχώς. Και μια μέρα, άκουσαν έναν ήχο που απέδειξε ότι η πίστη της Danielle’s στο Θεό και τον άντρα της δεν ήταν λάθος.

Ο Matt είπε, «Προσπαθώ». Τελικά συνήλθε από το κώμα, αλλά δε θυμόταν τι είχε γίνει τα τελευταία 3 χρόνια. Δε θυμόταν το θάνατο του πατέρα του, ή ακόμα και ότι γνώρισε και παντρεύτηκε τη γυναίκα του.

Αν και, όπως λέει στο WTOC, αυτή ειδικά η αποκάλυψη ήταν πολύ καλά νέα: «Την είδα και είπα από μέσα μου ‘Ναι!’»

Όπως εξηγεί η Danielle στη σελίδα στους στο GoFundMe, στο διάστημα που μεσολάβησε από το ατύχημα, ο Matt έχει κάνει απίστευτη πρόοδο. Το ζευγάρι τώρα προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για να συνεχίσει ο Matt τη θεραπεία που θα τον βοηθήσει να βελτιώσει την κατάσταση του.

Ο Matt θέλει πολύ να μπορεί να βοηθήσει τη γυναίκα που ποτέ δεν έχασε την πίστη της σε εκείνον, και συνεχίζει να προσπαθεί να επανέλθει από τα τραύματα του. Για την Danielle, ωστόσο, η υπεροχή καρδιά και διάθεση του άντρα της είναι τα μόνα κίνητρα που χρειάζεται.

«Μια συζήτηση με τον Matt θα σας αλλάξει τη ζωή», γράφει. «Έχει ταπεινή καρδιά και αγαπάει τους ανθρώπους. Δεν παραπονιέται ποτέ και δε θυμώνει με την κατάσταση του.»

«Θέλει απλά να κάνει τη διαφορά και να δώσει ελπίδα.»Μπορεί να έχει δρόμο μπροστά του, αλλά ο Matt έχει ήδη εκπληρώσει αυτήν του την επιθυμία.

liftbump.com
πηγή