ΣΙΝΕ

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Καταπληκτική εμφάνιση για τους γρεβενιώτες αθλητές στίβου

Καταπληκτική εμφάνιση για τους γρεβενιώτες αθλητές στίβου στο ξεκίνημα των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων τη φετινή χρονιά.

Ο αθλητής μας Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που διεξήχθη το σαββατοκύριακο 13-14 Φεβρουαρίου, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στο άλμα σε μήκος με επίδοση 7,30μ. και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο ενόψει των υποχρεώσεών του στον ανοιχτό στίβο, με μεγάλους αγώνες και εξαιρετικές προοπτικές.
Στο ίδιο αγώνισμα στην κατηγορία των γυναικών η αθλήτρια του Γ.Σ.Γ. Ελένη Κουτσαλιάρη, που προπονείται κι αυτή υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Βαγγέλη Παπανίκου, κατετάγη 6η με άλμα στα 5,63μ και άφησε υποσχέσεις για πολύ καλή συνέχεια στο μέλλον.
Τέλος ο 15χρονος αθλητής της Γ.Ε.Γρεβενών Γιώργος Παπαϊωάννου, ο νεαρότερος αθλητής που έλαβε μέρος σ’ αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, συμμετείχε στο αγώνισμα των 800μ. αγωνιζόμενος για πρώτη φορά στον κλειστό στίβο. Ο νεαρός αθλητής κατέκτησε τη 12 θέση με το θαυμάσιο για την ηλικία του χρόνο 2΄ 04΄΄ 47΄΄΄ και άγγιξε τη συμμετοχή του στον τελικό του αγωνίσματος, δείχνοντας ωριμότητα και ετοιμότητα για το αγωνιστικό πρόγραμμα του ανοιχτού στίβου, που φέτος είναι γι’ αυτόν εξαιρετικά απαιτητικό.