ΣΙΝΕ

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Έχασαν ότι είχαν και δεν είχαν λόγω ενός λάθους που έκαναν στο Facebook

Ένα ζευγάρι από τη Βρετανία, ο Mark Higgins και η Becky Szenk έκαναν ένα πανέμορφο κοριτσάκι, και...
αποφάσισαν να μετακομίσουν κοντά στη δουλειά του Mark, που αγόρασε μια καινούρια μπυραρία.

Η Becky μέσω του Facebook, βρήκε μια εταιρεία, που ανήκε στον άντρα με το όνομα Lee Green. Αφού μίλησε μαζί του, εντυπωσιάστηκε, και κανόνισε μαζί του, ώστε οι υπάλληλοί του να έρθουν να παραλάβουν τα έπιπλά τους για την μετακόμιση.

Τη μέρα της μετακόμισης, ο Mark και η Becky εντυπωσιάστηκαν με την αποτελεσματικότητα των μεταφορέων. Μέσα σε 45 λεπτά, το φορτηγό ήταν να φύγει για το καινούριο τους σπίτι. Είπαν κιόλας στους άντρες ότι τους έκανε εντύπωση πόσο γρήγορα δούλευαν και εκείνοι απάντησαν ότι εκείνη τη μέρα είχαν πολλές μετακομίσεις να κάνουν.

Το ζευγάρι περίμενε στο νέο τους σπίτι για να φτάσει η μεταφορική, όταν άρχισαν να ανησυχούν. Μια ώρα αργότερα, όταν δεν είχαν κανένα νέο, ήξεραν ότι κάτι δε πάει καλά. Ο Lee Green και η μεταφορική εταιρεία του δεν υπήρχαν. Αποδείχτηκε ότι είναι μια απάτη που δρούσε μέσω Facebook, που ο κύριος στόχος τους ήταν να κλέψουν την περιουσία και τα χρήματα των θυμάτων.

Σε λιγότερο από μια ώρα, όλα τα πράγματα του ζευγαριού είχαν κλαπεί! Έμειναν χωρίς απολύτως τίποτα. Στο βίντεο που ακολουθεί, δίνουν συνέντευξη για το περιστατικό. Προσπαθούν απεγνωσμένα να φτιάξουν τη ζωή τους έκτοτε, χάρη σε κάποιες δωρεές ανθρώπων. Τα προσωπικά τους αντικείμενα δεν μπορούν ποτέ να αντικατασταθούν, και έμαθαν ένα πολύ άσχημο μάθημα, για τους κινδύνους του διαδικτύου, και πως πρέπει να διασταυρώνουν τις πληροφορίες πρώτα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο, ώστε να γίνει γνωστό σε όλους για τους κινδύνους του διαδικτύου.




sun-gazing.com
πηγή