ΣΙΝΕ

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Kατερίνα 23 ετών: Για να με πάρει στο κανάλι τελικά με έβαλε να κάνουμε…

Έχω αλλάξει τα στοιχεία που αφορούν την ηλικία μου καθώς με τίποτα δεν θα ήθελα να φωτογραφήσω ονόματα και καταστάσεις.

Τον περασμένο Ιούνιο έκανα κάστιγκ σε κυπριακό κανάλι προκειμένου να ενταχθώ σε μια απο τις δυνατές σειρές του.

Μια κοινή φίλη με ένα ισχυρό πρόσωπο της Κύπρου μου είπε πως αυτός έχει επιρροές και πως μπορεί να με βοηθήσει. Του τηλεφώνησε και αφού μου έκλεισε ραντεβού στο γραφείο του για να με γνωρίσει άρχισε να μου λέει πως ο χώρος είναι δύσκολος και χρειάζονται θυσίες και κάτι τέτοιες βλακεiες χωρίς να πηγαίνει ο νους μου στο πονηρό.

Μου είπε πως θα έχει λίγες μέρες αργότερα ένα πολύ σημαντικό ραντεβού γύρω στις 7 το βράδυ και αν ήμουν διαθέσιμη να πιούμε ένα ποτό στην Λευκωσία αφού πρώτα πάρει τηλέφωνο σε κάποιον δικό του που δεν του χαλάει ποτέ χατίρι για να κανονίσει να δοκιμαστώ σε μια σειρά και να μπώ σε μόνιμο ρόλο.

Όταν τρείς μέρες αργότερα βρεθήκαμε άρχισε να μου λέει για διάφορα ονόματα της κυπριακής τηλεόρασης πως «αυτή πήγε με αυτόν και την ανέβασε», «αυτή τα έχει κρυφά με τον τάδε διευθυντή και την προωθεί σε όλες τις σειρές» και πολλά άλλα.

Κατέληξε λέγοντας μου πως λόγω του πολύ όμορφου παρουσιαστικού μου θα έπρεπε να κάνω τα γλυκά μάτια σε κάποιων λόγω των δύσκολων καιρών για να μπώ δυναμικά σε ένα κανάλι.

Τότε κατάλαβα πως αυτός ήθελε αντάλλαγμα για να κυνηγήσω το δικό μου όνειρο. Δεν δίστασα και έδειξα πως ήμουν διαθέσιμη. Αυτός είναι γύρω στα 35 παντρεμένος με παιδί και δεν τον λες άσχημο.

Ήταν γύρω στις 11 το βράδυ όταν μου ζήτησε να πάμε στο γραφείο του για να είμαστε μόνοι λέγοντας μου πως έχει θέα όλη την Λευκωσία. Εγώ πήγα και έγινε ότι έγινε. Αποχαιρετώντας με μου είπε πως μέχρι το τέλος της βδομάδας θα με πάρει κάποιος δικός του τηλέφωνο για να πάω για κάστιγκ και πως μίλησε με ένα δυνατό πρόσωπο συγκεκριμένου καναλιού και δόθηκε οδηγία να μου γράψουν ένα μόνιμο ρόλο.

Ήρθε το τέλος της βδομάδας και τον πήρα να τον ενημερώσω πως δεν με πήρε κανείς. Με είχε στο περίμενε 2 βδομάδες μέχρι που ένα πρωί μου τηλεφώνησε λέγοντας μου πως τελικά το καστ έκλεισε και δεν θα έκαναν άλλες προσλήψεις.

Νευρίασα πάρα πολύ και όταν του είπα πως με κορόιδεψε μου απάντησε πως τα ήθελα και τα έπαθα προσθέτοντας πως να μην τον ξαναενοχλήσω. Πέρασαν 3 μήνες και του έδωσα τελεσίγραφο πως αν δεν φροντίσει να με προσλάβουν θα τον κάνω ρεζίλι. Τώρα εαν εγώ τα πώ όλα στα γυναίκα του θα φταίω;