ΣΙΝΕ

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Ποιες οι αντιδράσεις γαστρονόμων όταν τους σέρβιραν McDonald’s χωρίς να το ξέρουν;

Ένας γαστρονόμος που σέβεται τον εαυτό του σπάνια θα φάει junk food και ακόμα πιο σπάνια θα παραδεχθεί ότι του αρέσει. Ποιες οι αντιδράσεις γευστιγνωστών όταν...
τους σέρβιραν McDonald’s χωρίς να το ξέρουν;

Το οργανικό, φρέσκο φαγητό είναι όχι μονο πιο υγιεινό αλλά σίγουρα και πιο γευστικό από κάποιο fast food… σωστά; Λάθος. Τουλάχιστον σύμφωνα με τους YouTubers Sacha and Cedrique οι οποίοι βρέθηκαν στην ετήσια έκθεση γαστρονομίας στο Houten της Ολλανδίας και τους σέρβιραν McDonald’s ως το «νέο, οργανικό εναλλακτικό fast food”.

“Πεντανόστιμο”, “φρέσκο”, “γευστικό” και ”καλοδεμένο” είναι μερικά από τα σχόλια των συμμετεχόντων, κριτικών γαστρονομίας -εν αγνοία τους- στην έρευνα.

Το καλύτερο κομμάτι βέβαια είναι όταν οι δύο νεαροί ζητάνε από τους καλοφαγάδες γαστρονόμους να κάνουν μια άμεση σύγκριση με τα McDonald ‘s. Ερωτηθείς για το πώς η «οργανική» εκδοχή του fast food σχετίζεται με το προϊόν του κολοσσού τροφίμων, ένα άτομο είπε: «Είναι σίγουρα πολύ πιο γευστικό από ό, τι τα McDonalds, μπορείς αμέσως μόλις το γευτείς να πεις ότι είναι πιο αγνό και πιο καθαρό».

Ακόμα μία απολαυστική απάντησε είναι: «Έχει πολύ καλύτερη γεύση και το γεγονός ότι είναι οργανικό το κάνει ακόμα καλύτερο. Είναι καλύτερο για σένα. Η γεύση είναι πολύ πολύ πιο πλούσια».