ΣΙΝΕ

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

O Διεθνούς φήμης Brand Strategist Peter Economides στην 36η Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College Θεσσαλονίκης

O Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, στο πλαίσιο της 36ης Τελετής Αποφοίτησης του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, η οποία πραγματοποιήθηκε την...
Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016 στην αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, φιλοξένησε ως επίτιμο προσκεκλημένο και Κεντρικό Ομιλητή της Τελετής, τον καταξιωμένο brand strategist κύριο Peter Economides.
Ο Peter Economides έχει ζήσει σε τέσσερις ηπείρους και το έργο του έχει επίδραση σε προϊόντα και καταναλωτές σε παγκόσμιο επίπεδο. Έχει διδαχτεί στο πλευρό ηγετών που είναι υπεύθυνοι για τα μεγαλύτερα και πιο εμπορικά ονόματα στο κόσμο. Ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Felix BNI, με βάση την Αθήνα, ο Peter είναι πρώην Executive Vice President και Worldwide Director of Client Services στην παγκόσμια διαφημιστική εταιρία McCann Erickson Worldwide και υπεύθυνος για τους παγκόσμιους πελάτες στην TBWAWorldwide. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας, έχει αναλάβει τεράστια projects, όπως της Coca Cola -το budget του οποίου ξεπέρασε τα 18 δις-, το «Σκέψου Διαφορετικά» που ακολούθησε την επιστροφή του Steve Jobs στην Apple και του «Rebranding Greece».
Η προσωπική του φιλοσοφία, την οποία μετέφερε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, στους απόφοιτους του Mediterranean College, είναι ότι το πάθος είναι το κλειδί της επιτυχίας για τους Έλληνες που ξεχωρίζουν στο εξωτερικό διότι ξεφεύγουν από την καθημερινότητα και αισθάνονται πιο ελεύθεροι, καθώς επίσης ότι θα πρέπει να μη φοβούνται να κάνουν το “επόμενο” βήμα καθώς αυτός θα είναι ο παράγοντας που θα τους διαφοροποιήσει και θα τους εξελίξει.
Η συμμετοχή του κυρίου Economides στην Τελετή Αποφοίτησης της τάξης του 2015, αποτελεί ακόμα μια αναγνώριση του υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου του Mediterranean College Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες: 
Mediterranean College Θεσ/νίκης, Εγνατία 2-4 «Κτίριο ΒΙΕΝΝΗ», 
T: 2310547708
www.medcollege.edu.gr | medcollege@medcollege.edu.gr www.facebook.com/MediterraneanCollegeThessaloniki