ΣΙΝΕ

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Είχαν Oρκιστεί ότι μέχρι να Παντρευτούν δεν θα έχουν Eρωτική Eπαφή. Ο λόγος; Ανεκτίμητος!

Πλέον, οι πρoγαμιαίεs σxέσειs είναι άμεσα συνδεδεμένες με την κουλτούρα μας και είναι πολύ δύσκολο για τον οποιονδήποτε να αντισταθεί στον πειρασμo.
Ο τραγουδιστής Colton Dixon όμως, που έγινε διάσημος από τις εμφανίσεις του στο American Idol, κατάφερε και κρατήθηκε μέχρι το γάμο του.

Φαίνεται η αποφασιστικότητα του ζευγαριού να περιμένει. Αλλά υπάρχει ακόμα ένας λόγος για το οποίο έκαναν ότι έκαναν.

«Μεγάλωσα πιστεύοντας πως το $εξ είναι κάτι σχεδιασμένο για το γάμο και ήξερα ότι θα είχε πολύ περισσότερο νόημα αν περίμενα.»

Για την Annie ήταν η ίδια ιστορία. Εκτός από τις θρησκευτικές της πεποιθήσεις, ήθελε η πρώτη νύχτα του γάμου τους να είναι ξεχωριστή – ένα δώρο αγάπης

«Δεν το επιλέξαμε επειδή κάποιος μας πίεσε. Βαθιά μέσα μας ξέρουμε πως κάναμε το σωστό και χαιρόμαστε πολύ που γίναν έτσι τα πράγματα.»

«Η πρώτη μας φορά ήταν αρκετά παράξενη. Είχε έρθει η ώρα να κοιμηθούμε μαζί. Μέχρι τώρα όπου και να πηγαίναμε, κοιμόμασταν σε ξεχωριστά δωμάτια.»

Μας εκπλήσσει το δυνατό αυτό ζευγάρι για την πίστη του και την προσήλωσή τους στα πιστεύω τους. Μακάρι να εμπνεύσουν και άλλα νεαρά ζευγάρια να το προσπαθήσουν. Δεν είναι εύκολη η αναμονή, αλλά το αποτέλεσμα αξίζει!

godvine.com
πηγή