ΣΙΝΕ

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Κορίτσια από το Βόλο... ψάχνουν κορίτσια! Χαμός σε λεσβιακό site!

Γέμισε κορίτσια από το Βόλο και την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας το site...
 lesbian.gr

Η mairi, η hello, η "Α" είναι μερικές μόνο από τις Βολιώτισσες που αναζητούν ερωτική σύντροφο μέσα από το forum της ιστοσελίδας, η οποία απευθύνεται αποκλειστικά σε λεσβίες.Πρόκειται για μία καλοστημένη ιστοσελίδα η οποία περιέχει πληροφορίες για διασκέδαση, ψυχαγωγία, βιβλία, αλλά μέχρι και συμβουλές για καλό σεξ στις λεσβίες. 

Ποιες είναι οι περιοχές που έχουν «χώρους» αποκλειστικά για γυναίκες; Η Αθήνα, η Λέσβος και η Μύκονος. Ειδικά στην Ερεσσό της Λέσβου (τόπος συνάντησης των ανά τον κόσμο λεσβιών) τα lesbian bar ξεφυτρώνουν το ένα μετά το άλλο, σαν μανιτάρια. Όσο για τις συμβουλές για το σεξ; Η ιστοσελίδα τα γράφει όλα …με το όνομά τους! Πως μπορούν οι γυναίκες να ρουφήξουν ένα Strap-On, πως να κάνουν καλό fisting, πως να βρουν ευκολότερα και καλύτερα το σημείο G και άλλα πολλά. 

Υπάρχει όμως και ζευγάρι από το Βόλο που αναζητά την ερωτική συντροφιά μία λεσβίας. 

Συγκεκριμένα γράφει στην αγγελία: "Γεια σας ειμαστε η Α 28 και ο Α 26 και ενδιαφερόμαστε για μια γοητευτική παρουσία ανεξαρτήτου ηλικίας για να περάσουμε όμορφα στις γιορτές μας στο ΒΟΛΟ άνετο χώρο δικο μας εχεμυθα. Ενδιαφερόμαστε για ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΟΝΟ με σκαηπ για επιβεβαίωση και μετα μιλάμε απο τηλ. Περιμένουμε μυνηματα σας μας ενδιαφέρουν και γυναικες απο αθηνα!! φιλια!"

Τι γράφουν… τι ζητούν

Εξίσου ενδεικτικές είναι και οι καταχωρήσεις στην ιστοσελίδα άλλων κοριτσιών από το Βόλο:
"Είμαι σαραντάρα, bi, παντρεμένη, με παιδιά. Ενδιαφέρομαι για μία σχέση φιλική, να μιλήσουμε στην αρχή και αν προκύψει κάτι, ας προκύψει. Θα περάσουμε όμορφα με απόλυτη εχεμύθεια."

Μία άλλη γράφει: "Θα ΄θελα μια αγκαλιά να χουχουλιάζω όταν βλέπουμε ταινίες, ένα χέρι να πιάνω όταν κοιμόμαστε τα βράδια, ένα πειραχτήρι να μου χαλάει την ησυχία, στην σκέψη σου να αγωνιώ πότε θα περάσουν οι ώρες να σε δω κ το στομάχι μου να σφίγγεται κόμπος, να μου μιλάς όταν θα πηγαίνουμε ταξίδια από το διπλανό κάθισμα του αυτοκινήτου, να "ζηλεύω" που είσαι με τους φίλους σου κ όχι μαζί μου, να λαχταρώ να γυρίσω κοντά σου όταν είμαι με τους φίλους μου, να σε θαυμάζω για την σωματική κ ψυχική ομορφιά σου, να... να.....να ηχεί στα αυτιά μου συνεχώς το πόσο μ' αγαπάς..... να... να.... να ακούω μουσική κ στο στίχο κάθε τραγουδιού να διακρίνω κάτι από σένα.... να θέλω κάθε στιγμή να σου δείχνω, να σου λέω σ αγαπώ!!! Και όταν σβήνουν τα φώτα........ Ίσως σκεφτείς ότι είναι πολύ ρομαντικά όλα αυτά αλλά αυτά κ άλλα πολλά είμαι εγώ!!

Βόλος ( Γυναίκα για γυναίκα αυστηρά... είμαι εργαζόμενη, καλλιεργημένη, ανεξάρτητη, ευγενική και αρκετά ώριμη χωρίς ψυχολογικά προβλήματα".

Ακόμα μία αγγελία είναι: "ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΙ,40, ζητά αμφισεξουαλική γυναίκα ανάλογης ηλικίας, από Μαγνησία, με σκοπό τη δημιουργία ερωτικής σχέσης. Ζητώ υγεία και εχεμύθεια."