ΣΙΝΕ

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Tο πιο αργό και βασανιστικό είδος σεξ στον κόσμο - Τι είναι η Μαϊθούνα;

Διαβάστε ποιο είναι το πιο αργό και βασανιστικό είδος σεξ και από πού προέρχεται.

Σύμφωνα με το...

τάντρα μία πανάρχαια εσωτερική ινδική παράδοση, γνωστή στον Ινδουισμό και Βουδισμό που διδάσκει ακόμα και σήμερα τις τεχνικές για την ύψιστη απόλαυση του έρωτα, η ηδονή είναι συνάρτηση των αφροδισιακών τροφών που καταναλώνουμε αλλά και της τελετουργίας που ακολουθούμε κατά τη σεξουαλική πράξη. Η «Μαϊθούνα», σύμφωνα με το τάντρα είναι το τελετουργικό εκείνο σεξ που επιτρέπει «ύψιστη» απόλαυση ενώ το σώμα μας ακόμη χωνεύει τις υλικές απολαύσεις.

Εάν ζούσατε την παλιά και ένδοξη εποχή, ίσως είχατε «μαϊθούνα» με περισσότερες από 10 γυναίκες μέσα σε μια νύχτα μιας και η συγκεκριμένη τεχνική υποσχόταν μεγάλη αντοχή στον έρωτα. Το ζήτημα όμως δεν ήταν η θνητή ευχαρίστηση. Η ουσία της συγκεκριμένης τεχνικής ήταν να φτάσει ο άνθρωπος σε μια διαφορετική πνευματική σύνδεση με τη γυναίκα μέσω του σώματος.

Τι περιλάμβανε η μαϊθούνα
Οι κινήσεις κατά τη διάρκεια του σεξ ήταν ελάχιστες στη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Το άγγιγμα δεν έπρεπε να "ευτελίζεται" αλλά να έχει μια ξεχωριστή σημασία και για τον άνδρα και για τη γυναίκα. Την ώρα που ο αισθησιασμός κορυφωνόταν μέσω του πόθου που έβρισκε αντίσταση, η αρμονία ερχόταν να φουντώσει και άλλο τη σπίθα που είχε ήδη ανάψει. Τι εννοούμε αρμονία; Άνδρας και γυναίκα πίεζαν τα ίδια σημεία στο σώμα τους χείλη με χείλη, χέρια με χέρια, γεννητικά όργανα με γεννητικά όργανα. Έπειτα περνούσαν στο στάδιο της έξαψης: Ανόμοια μέρη των σωμάτων έρχονταν σε επαφή και οδηγούσαν στην έξαψη και την εκτόνωση: στόμα με γεννητικά όργανα στόμα με στήθος πέος με πρωκτό κλπ.

Πολλές από τις αρχαίες τεχνικές εστίαζαν στην αρετή της υπομονής που επιτρέπει να ανακαλύψει τις κρυφές ερωτικές χάρες του σώματος και να τις γευτεί στο μέγιστο. Δυστυχώς οι γρήγοροι ρυθμοί του δυτικού πολιτισμού έχουν επηρεάσει και τις ερωτικές μας ζωές. Βιασύνη και αχόρταγη κατανάλωση χαρακτηρίζουν και τη σεξουαλική μας συμπεριφορά με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουμε και τον έρωτα σαν fast food. 

Μήπως να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό;