ΣΙΝΕ

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Μοντέλο μαχαιρώθηκε 140 φορές από την αδελφή της λόγω ζήλιας [βίντεο+φωτο]

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα 17χρονο μοντέλο αισθησιακών φωτογραφιών από τη Ρωσία, όταν...
η 19χρονη αδελφή της, της επιτέθηκε και τη μαχαίρωσε 140 φορές, επειδή τη ζήλευε παθολογικά. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Mail, το συμβάν έλαβε χώρα σε διαμέρισμα 42χρονου άνδρα στην Αγία Πετρούπολη.


Σύμφωνα με την Komsomolskaya Pravda, το πτώμα της 17χρονης Στεφανίας Ντουμπρόβινα κατακρεουργήθηκε από την αδελφή της Ελισαβέτα η οποία της έκοψε τα αυτιά και της έβγαλε τα μάτια.

Η 17χρονη είχε ποζάρει γυμνή σε φωτογραφήσεις, ωστόσο συνεργάτης της διέψευσε φήμες ότι είχε παίξει σε πορνογραφικές ταινίες και ότι εργαζόταν ως συνοδός, υποστηρίζοντας ότι απλά προσπαθούσε να προωθήσει την καριέρα της ως μοντέλο.

Φίλη της δήλωσε στην εφημερίδα πως τη νύχτα που δολοφονήθηκε είχε πάει να δει έναν άνδρα, ο οποίος δεν έχει κατονομαστεί.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, αστυνομική πηγή είπε ότι οι τρεις τους – ο άνδρας, η Ελισαβέτα και η Στεφανία- έκαναν πάρτι εκείνο το βράδυ, και όταν το αλκοόλ τελείωσε, αυτός πήγε να αγοράσει. Ωστόσο, μόλις έκλεισε την πόρτα πίσω του, η 19χρονη φέρεται να επιτέθηκε στην αδελφή της με μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, ενώ αντέγραφε την εμφάνιση της νεαρότερης αδελφής της και φέρεται να τη ζήλευε.