ΣΙΝΕ

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Ο 19χρονος Χρήστος Αερικός, στον τελικό του Παγκοσμίου Νέων


Σπουδαία εμφάνιση και από τους Δ. Λαμπράκη, Θ. Οικονόμου


Εκπληκτική η εμφάνιση της Εθνικής μας Ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα...
Κλειστού Χώρου που διεξάγεται στην Άγκυρα της Τουρκίας. Στην κατάταξη του σύνθετου τόξου Νέων Ανδρών, ο Χρήστος Αερικός κατέλαβε την πρώτη θέση με την εξαιρετική επίδοση των 594 πόντων που αποτελεί νέο Πανελλήνιο ρεκόρ όχι μόνο στην κατηγορία Νέων Ανδρών αλλά και στην κατηγορία Ανδρών.


Μεγάλη επίδοση και από τον Δημήτρη Λαμπράκη που κατέλαβε την 6η θέση με 583 ενώ πολύ καλή ήταν και η πρώτη εμφάνιση του Θοδωρή Οικονόμου που κατετάγη 24ος με  561 πόντους.

Στο ομαδικό η Εθνική μας κατέλαβε την 2η θέση στην κατάταξη με νέο πανελλήνιο ρεκόρ με1738 πόντους και πέρασε bye στους ημιτελικούς.

Η συνέχεια για τον Χρήστο Αερικό ήταν μαγική αφού με 3 συνεχόμενες νίκες κέρδισε μια θέση στον μεγάλο αυριανό (Κυριακάτικο) τελικό εξασφαλίζοντας ήδη ένα μετάλλιο για την χώρα μας. Ο αγώνας του Χρήστου θα μεταδοθεί ζωντανά αύριο (Κυριακή) στις 10.55 από το Archery TV στο link hIp://worldarchery.org/news/138080/ankara-tv-and-internet-broadcast- schedule.

Στο πλευρό των αθλητών μας βρίσκεται ο ομοσπονδιακός προπονητής Αλέξανδρος Παμβουξόγλου αλλά και ο τεχνικός σύμβουλος Dubravko Buden ο οποίος βρίσκεται στην Άγκυρα με την Εθνική ομάδα της Κροατίας. Στην Άγκυρα βρίσκεται επίσης και η διεθνής Ελληνίδα κριτής Κατερίνα Πλακούδα ως Αντιπρόεδρος των κριτών της διοργάνωσης.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ