ΣΙΝΕ

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Μακελειό στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης - Βομβιστική επίθεση με 5 νεκρούς και 20 τραυματίες (Βίντεο-φωτό)

Εκρηξη σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, τον πεζόδρομο İstiklal σημειώθηκε στις...
11 το πρωί, μια ώρα πριν πυκνώσει ο κόσμος που κατακλύζει κάθε Σάββατο την περιοχή, στην οποία υπάρχουν εμπορικά καταστήματα,καφετέριες, εστιατόρια και προξενεία. Πέντε νεκροί και 36 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός της αιματηρής επίθεσης αυτοκτονίας. Μεταξύ των τραυματιών είναι και 12 ξένοι υπήκοοι, καθώς τη στιγμή εκείνη έκανε βόλτα στο σημείο ένα γκρουπ τουριστών. 








Πέντε άνθρωποι είναι νεκροί, μεταξύ των οποίων και ο καμικάζι αυτοκτονίας, ενώ 36 έχουν τραυματιστεί, εκ των οποίων τρεις είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες στην περιοχή της έκρηξης βρέθηκαν πολλές μεταλλικές μπίλιες, γεγονός που οδηγεί τις αρχές στο συμπέραμα ότι ο βομβιστής ήθελε να προκαλέσει όσο το δυνατό περισσότερους νεκρούς...


Πρόκειται επίθεση στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης, τον πιο εμπορικό δρόμο της πόλης, με χιλιάδες κόσμου να περνούν καθημερινά και ιδίως το Σάββατο όπου οικογένειες βγαίνουν για τα ψώνια όλων των καταναλωτικών προϊόντων.

Μέχρι στιγμής πέντε άνθρωποι είναι νεκροί και υπάρχουν τουλάχιστον 36 τραυματίες. Οπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ, βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχθηκε μπροστά από παράρτημα του ελληνικού προξενείου, δίπλα στην πλατεία Ταξίμ.

Ακολούθησε πανικός, ασθενοφόρα και αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή. Το σημείο έχει αποκλειστει και έχει απαγορευθεί η μετάδοση εικόνας και φωτογραφιών.



Ülkenin çivisi çıktı amk pic.twitter.com/O0ZwBs2TpU— Patavatsız (@PatavatsizCocuk) 19 Μαρτίου 2016

Οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο της έκρηξης



Δεν υπάρχουν σχόλια: