ΣΙΝΕ

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Η Παρκαρισμένη Πόρσε Στη Βουλή Που Προκάλεσε Συζητήσεις (BINTEO)

Αίσθηση και πολλές συζητήσεις προκάλεσε σήμερα μια παρκαρισμένη ασημί, διθέσια Πόρσε στο υπόγειο πάρκινγκ της Βουλής. Τη φωτογραφία δημοσίευσε στο Facebook o...
κος ο Νίκος Χασαπόπουλος και μέσα σε λίγη ώρα, η εικόνα έγινε viral και όλοι έψαχναν τον ιδιοκτήτη προκειμένου να εξακριβωθεί αν είναι πολιτικός ή βουλευτής. Μετά από λίγες ώρες και ενώ τα σχόλια στα social media είχαν αρχίσει να πληθαίνουν, ο ιδιοκτήτης βρέθηκε και είναι όντως βουλευτής.


Η Πόρσε ανήκει στον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Δημήτρη Καβαδέλα, ο οποίος μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και αντέκρουσε τους ισχυρισμούς που έκαναν λόγο για προκλητικής πολυτέλειας όχημα. Σύμφωνα με όσα είπε, είναι ένα πολύ παλιό μοντέλο.”Είναι Βoxster, το έχω βάλει προς πώληση για 5.900 ευρώ. Είναι στη Χρυσή Ευκαιρία πρώτο – πρώτο και ελπίζω να πωληθεί.

Δύο τηλέφωνα με έχουν πάρει όλα και όλα. Αυτό το αυτοκίνητο το πήρα γιατί μου χρωστούσε κάποιος 3.500 ευρώ και το υπολογίσαμε για 7.000. Δηλαδή, για να μην χάσω τα χρήματα αυτά ανέλαβα εγώ να το πάρω και να κάνω την πώληση” ανέφερε, αλλά τόνισε πως επειδή δεν υπάρχει ενδιαφέρον έριξε και άλλο την τιμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: