ΣΙΝΕ

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Το πρωί θεολόγος, το βράδυ… Η όμορφη Λία που έχει τρελάνει τη Θεσσαλονίκη!

Η μουσική είναι για τη Λία Ταουκτσή αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της. Όπως λέει στην εφημερίδα Espresso, ...
από τότε που θυμάται τον εαυτό της πάντα λάτρευε τις μελωδίες, αγόραζε cd και ήθελε να μοιραστεί και με άλλους τους ήχους που την ενθουσίαζαν.

Το 2003 ήταν καθοριστική χρονιά για την πορεία της στον χώρο των dj, αφού με την ευκαιρία που της έδωσε ένας πολύ καλός φίλος ξεκίνησε στο Radio Deejay της Θεσσαλονίκης και ακολούθησαν τα πρώτα dj set της σε Αθήνα και συμπρωτεύουσα. Τον περασμένο Μάιο, η κοπέλα που σπούδασε στο τμήμα θεολογίας του ΑΠΘ, κυκλοφόρησε και ένα bootleg με τη συμμετοχή της στο κομμάτι του John Legend «All Of Me».

Παράλληλα, η Λία ήταν η πρωταγωνίστρια στο video clip του Monsieur Minimal «Call Girl». Το καλοκαίρι που έρχεται θα παίζει μουσική σε μεγάλο ξενοδοχείο της Μυκόνου. Όπως λέει η ίδια, στόχος της είναι να βρίσκεται για πολλά χρόνια ακόμη σε χώρους όπου θα επιλέγει τις αγαπημένες μουσικές της. Κακή συνήθεια χαρακτηρίζει τη μη συνέπειά της, σε ραντεβού με φίλους και απαντάει διπλωματικά για το ιδανικό αρσενικό, λέγοντας πως είναι τόσο υπαρκτό όσο και η ιδανική γυναίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: