ΣΙΝΕ

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΕΤΡΕΜΕ! ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙΤΕ

Η ακατέργαστη συγκίνηση από αυτήν τη φωτογραφία μιας γυναίκας στις Φιλιππίνες που κλαίει είναι αρκετή για να σας χτυπήσει στην καρδιά.
Αλλά η ιστορία πίσω από αυτή η φωτογραφία είναι ακόμα πιο συγκινητική και από την ίδια την εικόνα.

Η Balicanta ήταν στο φαρμακείο και περιμένε με την συνταγή ιατρού. Η γλυκιά κυρία προσπαθούσε να αγοράσει 2 δισκία βιταμίνης του συμπλέγματος Β, βιταμίνη που συνταγογραφούν συχνά για να προωθήσουν την υγιεινή των νεύρων, καθώς και να βοηθήσουν στη μείωση του στρες και του κινδύνου εγκεφαλικού επεισοδίου.

Όταν ο φαρμακοποιός ενημέρωσε τη γυναίκα ότι τα 2 δισκία θα κοστίσουν περίπου 80 σεντς σε δολάρια των ΗΠΑ, άλλαξε την παραγγελία της σε μόνο 1 δισκίο, λέγοντας ότι δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά και τα δύο. Η δήλωση αυτή χτύπησε κατευθείαν την καρδιά του JB, ενός πελάτη, ο οποίος φαντάστηκε ότι θα μπορούσε να ήταν η μητέρα του και να έχει το ίδιο πρόβλημα.

Και έτσι, ο νεαρός αγόρασε τις βιταμίνες της γυναίκας για έναν ολόκληρο χρόνο.

Εκείνος δεν ήθελε τίποτα σε αντάλλαγμα από την κυρία – ήταν απλά μία καθημερινή πράξη καλοσύνης.

Ωστόσο, αυτή η μικρή πράξη είχε τεράστιο αντίκτυπο στην γλυκιά κυρία! Τον κυνήγησε μετά από αυτό, και με δάκρυα να τρέχουνε στο πρόσωπό της, ευχαρίστησε τον JB ξανά και ξανά για τη γενναιοδωρία του. Προσευχήθηκε ότι ο Κύριος θα του τα επιστρέψει, και αυτός με τη σειρά του προσευχήθηκε γι “αυτήν.

Εύχομαι αυτή η πράξη καλοσύνης να σας ταρακουνήσει και να σας συγκινήσει!!