ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Οι φήμες οργιάζουν: Αγόρασε ολόκληρο ρετιρέ στον… φίλο του!

Συγνώμη, αλλά αν έχει συμβεί αυτό δεν μιλάμε για φήμες που λένε ότι ...
ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει σχέση με τον Μαροκινό kickboxer Μπαντρ Χάρι, αλλά για τεράστια αγάπη, μεγάλο έρωτα και κανονικό… σπίτωμα!


Γιατί όπως μαθαίνουμε ο ποδοσφαιριστής αγόρασε ολόκληρο διαμέρισμα στον ουρανοξύστη Trump Towers για τον καλό του!


Οι φήμες για τη σχέση των δυο αθλητών άρχισαν όταν οι δυο τους πήγαν διακοπές και είδαμε κοινές τους φωτογραφίες. Και τώρα η εφημερίδα Sun αναφέρει πως το Ιταλικό μεσιτικό γραφείο Proto Enterprises ισχυρίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής αγόρασε ένα ρετιρέ στον Trump Towers στο κέντρο του Μανχάταν, το οποίο κοστίζει μόνο 15 εκατ. ευρώ και το έκανε δώρο στον φίλο του Μπαντρ Χάρι! Κάτι απλό για να τον θυμάται ή κάτι υπερπολυτελές για να φτιάξουν τη φωλίτσα τους;

Από την άλλη, εκπρόσωποι του Ρονάλντο διαψεύδουν την αγορά του διαμερίσματος και το μεσιτικό γραφείο κατέθεσε αγωγή ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ για δυσφήμιση. Ο ποδοσφαιριστής δεν περίμενε να δημοσιοποιηθεί το γεγονός, όμως το μεσιτικό σύμφωνα με τους νόμους των Η.Π.Α ήταν υποχρεωμένο να δηλώσει την αγορά! «Έχουμε υποστεί συκοφαντία και είμαστε θύματα ψευδών πληροφοριών από τον ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο. Έχουμε ζητήσει αποζημίωση 10 εκατ. ευρώ. Αυτό συνέβη όταν δηλώσαμε στις αρχές των ΗΠΑ την αγορά διαμερίσματος από τον ποδοσφαιριστή το οποίο δώρισε στον Μαροκινό φίλο του Μπαντρ Χάρι», αναφέρει η ανακοίνωση του μεσιτικού γραφείου και μένει να δούμε ποιος θα μείνει τελικά σε αυτό το σπιτάκι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: