ΣΙΝΕ

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Ανακοίνωση υποψηφιότητας για την Προεδρία της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Γρεβενών

Οννεδίτισσες, Οννεδίτες, Δαπίτισσες και Δαπίτες, Νέες και Νέοι της Νέας Δημοκρατίας,
Σήμερα καταθέτω την υποψηφιότητά μου για την...

Προεδρία της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Γρεβενών, ώστε να συμβάλλω στο νέο και δυναμικό ξεκίνημα της παράταξής μας, το οποίο σηματοδότησε η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία του κόμματος μας και η ανάδειξη του Βασίλη Γεωργιάδη στην προεδρία της ΟΝΝΕΔ. Ο τόπος μας έχει άμεση ανάγκη από μεγάλες και ταχύτατες αλλαγές στην παιδεία, στη δημόσια διοίκηση και στην νεανική επιχειρηματικότητα, προκειμένου να βγούμε από το αδιέξοδο και να πάμε και πάλι την Ελλάδα και τα Γρεβενά μπροστά, όπως άλλοτε.
Σε αυτή τη νέα εθνική προσπάθεια η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη αποτελεί τη μόνη λύση, που θα φέρει και πάλι τις νέες και τους νέους εντός της πολιτικής, δίχως εξαιρέσεις και δίχως διαχωριστικές γραμμές και η ΟΝΝΕΔ καλείται να πρωταγωνιστήσει μέσα από την εγγυητική σύνθεση και την ενωτική λειτουργία της υπό τον νέο πρόεδρό μας Βασίλη Γεωργιάδη. Το έμψυχο δυναμικό της πατρίδας μας και, κυρίως, η γενιά μας διαθέτουν ένα τεράστιο απόθεμα γνώσεων και ψυχικών αποθεμάτων, που μπορεί να προαγάγει και να στηρίξει την εθνική μας ανασυγκρότηση, οδηγώντας τα Γρεβενά στην πρώτη γραμμή αυτής της προσπάθειας.
Όλες και όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να προσφέρουμε στον τόπο μας και να διαχειρισθούμε την πολιτισμική και φυσική μας κληρονομιά επενδύοντας στις γνώσεις μας και στις ιδέες μας, για να φέρουμε την ανάπτυξη και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, που θα μας επιτρέψουν να χτίσουμε το δικό μας μέλλον, γεμάτο από ελπίδες, όραμα και όνειρα, που θα έχουν ως κοινό πρόσημο την αφύπνιση της γενιάς μας, παίρνοντας τις ζωές μας στα χέρια μας.


Με τιμή και εκτίμηση,
Ελένη Παρασίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: