ΣΙΝΕ

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΑΛΛΟ Η ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ»

Με αφορμή τις εκκλήσεις του Αλέξη Τσίπρα σε ομογενείς επιχειρηματίες να επενδύσουν στην Ελλάδα, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι Ομογενείς μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου έχουν δώσει επανειλημμένα με επιτυχία τα διαπιστευτήριά τους στον αγώνα για την προάσπιση και την προώθηση των εθνικών μας θεμάτων στο εξωτερικό. Οι Έλληνες της Οικουμένης αποτελούν διαχρονικά τους καλύτερους πρεσβευτές του Ελληνισμού.
Και είμαι βέβαιος πως είναι έτοιμοι να βοηθήσουν και πάλι την Πατρίδα σε αυτές τις ώρες της εθνικής δοκιμασίας, εάν η Κυβέρνηση αξιοποιήσει την τεράστια δυναμική τους, εάν απευθυνθεί σε αυτούς τους ανθρώπους με τη γλώσσα της αλήθειας και όχι με αυτή της εκμετάλλευσης.
Γιατί όταν ο κύριος Τσίπρας πριν μερικούς μήνες στη Νέα Υόρκη καλούσε ομογενείς επιχειρηματίες να έρθουν στην Ελλάδα και να επενδύσουν ώστε να γίνουν ¨συνέταιροι μας στην ανάπτυξη και στην ευημερία¨ θα έπρεπε να ξέρει ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι πατριώτες αλλά όχι μαζοχιστές. Και πως κανείς δεν έχει διάθεση να χάσει τα χρήματα του εμπιστευόμενος το πλαδαρό ελληνικό Δημόσιο και επενδύοντας σε μια χώρα παραδομένη στην ύφεση, στη γραφειοκρατία, στην άγρια φορολογία και στη διαφθορά.
Οι ομογενείς μας είναι εδώ. Αλλά όσοι κάνουν το λάθος να τους θεωρούν εύκολα θύματα, θα διαψευστούν οικτρά. Άλλο φιλοπατρία και άλλο εξαπάτηση…»     

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Χ. ΨΩΜΙΑΔΗΣ
ΦΡΑΓΚΙΝΗ 7, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Τ.Κ. 54624
Τηλ. Επικ. 2310 220144, fax: 2310 220024
email: psomiadis09@gmail.com
site: www.panagiotispsomiadis.gr
social media: facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: