ΣΙΝΕ

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Η μητέρα της Μυρτώς ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο τον Πακιστανό: Ο Θεός συγχωρεί, οι άνθρωποι... [βίντεο]

«Ο Θεός μπορεί να συγχωρεί, οι άνθρωποι δεν ξέρω» είπε η μητέρα της Μυρτώς, που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη που κακοποίησε την κόρη της το...
2012 στην Πάρο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η μητέρα της Μυρτώς μίλησε με οργή: «Πήρε αναβολή, όπως ήταν αναμενόμενο. Τίποτα δεν έγινε ουσιαστικό. Πήρε αναβολή για τις 9 Μαϊου 2017. Έχουμε μια τυφλή και κουφή δικαιοσύνη. Έχουν δικαιώματα μόνο οι θύτες και όχι τα θύματα».



Αποκάλυψε επίσης τι έγινε όταν είδε τον Πακιστανό δράστη από κοντά: «Τα είπαμε πρόσωπο με πρόσωπο, μια χαρά τον είδα, φρέσκο, φρέσκο. Όχι, δεν ζήτησε συγγνώμη, δεν μίλησε». Για να προσθέσει φορτισμένη: «Αλλά και να μιλούσε το θεωρώ κοροϊδία, το παιδί μου είναι στην κατάσταση που είναι, το έχει καταδικάσει εφ’ όρου ζωής, να ζήσει σε ένα κρεβάτι χωρίς να μιλάει. 

Και να ζητήσει συγγνώμη για τι πράγμα; Άμα κάνουμε κάτι ελάχιστο ζητάμε μια συγγνώμη. Συγγνώμη που τη βίασε ή συγγνώμη που της έλιωσε το κεφάλι; Δεν ήταν εξ αμελείας, δεν οδηγούσε ένα αμάξι και τη χτύπησε. Εκεί, ακόμα και αν είναι βαριά η περίπτωση, μπορεί να πει κάποιος “δεν το ήθελα”. Αυτός το ήθελε και το παραήθελε. 

Συγγνώμη δεν υπάρχει γι’ αυτό. Ο Θεός μπορείς να συγχωράει, οι άνθρωποι δεν ξέρω».
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: