ΣΙΝΕ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

“Σήκω, φύγε τώρα”! Διαζύγιο-σοκ για Φαίη & Γιώργο - Ράκος η Σκορδά!

Τα χτυπήματα είναι απανωτά με την παρουσιάστρια να έχει χάσει τον ύπνο της.
Ζει έναν εφιάλτη. Ράκος έχει γίνει η Φαίη Σκορδά αφού τα χτυπήματα σε βάρος της είναι...

απανωτά. Δεν της έφταναν τα υβριστικά σχόλια αλλά και τα απειλητικά μηνύματα για τη ζωή της, που δέχθηκε για τις δηλώσεις της για τον Παντελή Παντελίδη και τώρα έρχεται αντιμέτωπη και με το φάσμα του διαζυγίου!


Πολλοί είναι οι φανατικοί οπαδοί του αδικοχαμένου τραγουδιστή που όχι μόνο δεν της συγχώρεσαν τις κατηγορίες που είχε ξεστομίσει για τους στίχους του τραγουδιού του “Κατεχόμενα” μια μέρα πριν το μοιραίο τροχαίο, αλλά είναι αποφασισμένοι να πάρουν εκδίκηση, “χτυπώντας” την στο επαγγελματικό κομμάτι! Θέλουν να τη “χωρίσουν” από το “Πρωινό” και από τον Γιώργο Λιάγκα, ζητώντας την “εδώ και τώρα” απόλυσή της από τον σταθμό. Οι εξοργισμένοι φαν του Παντελή Παντελίδη έφτασαν στο σημείο μετά την κηδεία να δημιουργήσουν ένα ψήφισμα στην δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικών ψηφισμάτων Avaaz εναντίον της. Συγκεκριμένα συγκεντρώνουν υπογραφές, ζητώντας από τον Πρόεδρο του ANT1, Μίνωα Κυριακού να απολύσει εκείνη και τους συνεργάτες της, που αναφέρθηκαν με υποτιμητικά (όπως υποστηρίζουν) σχόλια για το ίνδαλμά τους, με αποτέλεσμα να τον καταρρακώσουν ψυχολογικά ώρες πριν από το μοιραίο τροχαίο. Ήδη μιλάμε για χιλιάδες υπογραφές, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για ανάλογη συνέχεια.


Έπαθε σοκ
Αμέσως μόλις η Φαίη ενημερώθηκε για την εξέλιξη αυτή, έμεινε άναυδη και με κόπο προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της. Όμως της είναι αδύνατο. Βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και παρότι προσπαθεί να το κρύψει, πλέον γίνεται αντιληπτό από τους πάντες. Το βλέμμα της είναι σκοτεινό και το χαμόγελο έχει χάσει τη γνώριμη λάμψη του. Δεν μπορεί να πιστέψει πως μια κριτική της, πήρε διαστάσεις θρίλερ. “Είναι ράκος και στα break βυθίζεται στις σκέψεις της”, αποκαλύπτει στενός της συνεργάτης. Τόσο εκείνη όσο και ο Λιάγκας τηρούν σιγήν ιχθύος, όσοι όμως τους ξέρουν αναφέρουν πως η ζωή τους έχει αναστατωθεί για τα καλά. Μοναδική τους επιθυμία είναι ο μεγάλος ντόρος που έχει δημιουργηθεί να κοπάσει. Τα δείγματα όμως μόνο ενθαρρυντικά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.


ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ/ Περιοδικό YES