ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Είδηση σοκ: Γυναίκα που δήλωσε ότι «θα τσιμπήσει μόνο μια πατάτα» έφαγε μόνο μια πατάτα

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χτες σε κεντρικό εστιατόριο της Αθήνας, όταν μια γυναίκα που συνοδευόταν από...
τον σύντροφο της κράτησε την υπόσχεση της να φάει μόνο μια πατάτα από το πιάτο του.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, η φράση «να πάρω μια πατατούλα» ευθύνεται για το 30% των εγκεφαλικών στους άντρες
Μιλώντας στα τηλεοπτικά συνεργεία που έσπευσαν στο σημείο, ο σύντροφος της κοπέλας δήλωσε συγκλονισμένος, αφού όπως είπε τίποτα δεν μπορούσε να τον έχει προετοιμάσει γι’αυτό που συνέβη.

«Ήταν μια συνηθισμένη έξοδος. Όπως κάθε φορά, όταν καθίσαμε τη ρώτησα αν θέλει να της παραγγείλω πατάτες με το φαγητό της. Όπως πάντα, μου απάντησε ότι θα πάρει σαλάτα και “ίσως τσιμπήσει μια πατάτα από μένα”» είπε εμφανώς ταραγμένος ο νεαρός.


«ΕΙΧΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΜΙΑ-ΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.»

Όμως, προς μεγάλη έκπληξη του ίδιου αλλά και άλλων ανδρών που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο εστιατόριο, μετά την αρχική πατάτα η κοπέλα δεν πήρε άλλη.

«Είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά για αυτό που γίνεται συνήθως, δηλαδή ότι θα άρχιζε να καρφώνει μία-μία της πατάτες μου μέχρι να εξαφανιστούν, αλλά δεν το έκανε. Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ» είπε ο νεαρός άντρας, ξεσπώντας σε λυγμούς.

Ειδικοί που κλήθηκαν να εξηγήσουν το συμβάν τονίζουν πως πρόκειται για ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο που παρατηρείται σε 1 ανά 10.000.000 γυναίκες. Επισημαίνουν δε, ότι η ερώτηση «να πάρω μια πατατούλα» ευθύνεται περίπου για το 30% των εγκεφαλικών επεισοδίων μεταξύ του ανδρικού πληθυσμού, σε δεύτερη θέση μετά τη φράση «θα είμαι έτοιμη σε πέντε λεπτά.»


Δεν υπάρχουν σχόλια: