ΣΙΝΕ

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΤΟ ΛΕΟΠΑΡ ΚΕΙΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ ΣΚΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!

Ο εθισμός μου σε οτιδήποτε γλυκό, αφράτο και λαχταριστό είναι γνωστός (εύχομαι όχι και ανίατος).
Μέχρι να θεραπευτώ (για το οποίο έχουμε καιρό ακόμα) θα συνεχίσω να κοιτάω με καρδούλες στα μάτια πράγματα όπως ΑΥΤΌ το κέικ. Πες αλήθεια, δεν είναι ό,τι πιο σέξι έχεις δει σε κέικ;

Η επίσημη του ονομασία είναι Leopard bread και αν το καλοσκεφτείς συνδυάζει μόδα και ζαχαροπλαστική

Σύμφωνα με την πρωτομάστορα του, την ζαχαροπλάστη Patricia Nascimento, η οποία αφού το επινόησε και το έφτιαξε, μοιράστηκε την συνταγή, ξέρουμε πως δεν είναι τίποτα άλλο παρά ζύμη απλή και ζύμη με σοκολάτα. Το μυστικό είναι στην τεχνική.

Ευτυχώς όμως δεν χρειάζεται να είσαι ζαχαροπλάστης για να το φτιάξεις. Χρειάζεται απλώς όρεξη να ασχοληθείς. Ένα καλό πρώτο βήμα είναι να πατήσεις play σε αυτό το βιντεάκι που δείχνει βήμα-βήμα την εκτέλεση του.

Δείτε το βίντεο:

πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια: