ΣΙΝΕ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΑΥΤΗ είναι η άτυχη Γρεβενιώτισσα νοσοκόμα του «Αμαλία Φλέμινγκ» που έπεσε στο κενό-

ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ στο Facebook
Σε πένθος έχει βυθιστεί το προσωπικό αλλά και οι ασθενείς του «Αμαλία Φλέμινγκ» μετά τον...

ξαφνικό και πολύ άδικο χαμό της νοσοκόμας Χρύσας Ρόβα.

Η άτυχη γυναίκα έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο όταν προσπάθησε να περάσει από ένα παράθυρο στη ΜΕΘ, καθώς είχε κλειδωθεί απ’ έξω.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός πως μόλις πριν δυο μήνες η αδικοχαμένη 42χρονη είχε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Απαρηγόρητη η οικογένεια της δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που τους βρήκε ενώ φίλοι της κοπέλας θρηνούν για το θάνατο της μέσω του facebook.

Πολλοί από αυτούς έχουν μαυρίσει τα προφίλ τους σε ένδειξη πένθους, ενώ της εύχονται «καλό ταξίδι». Η άτυχη Χρύσα είχε μεγάλη αδυναμία στην ανιψιά της αλλά φαίνεται πως αυτό ήταν αμοιβαίο αφού οι δυο τους είχαν μία ξεχωριστή σχέση.Η κοπέλα αποχαιρέτησε τη θεία της με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο facebook. «Όλοι με τον δικό τους τρόπο είπαν ένα τελευταίο αντίο στην πολυαγαπημένη μου θεία. Τώρα ήρθε και η σειρά μου να την χαιρετήσω όπως θα ήθελε και αυτή. Θεία ήσουν είσαι και θα είσαι για πάντα μέσα στις καρδιές μας και θέλω και από εκεί ψηλά να έχεις αυτό το πανέμορφο χαμόγελο που έχει χαραχθεί μέσα μας και που ποτέ δεν θα ξεχάσουμε θα σε αγαπάμε για πάντα… 


ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΘΕΙΑ».

Σήμερα η κηδεία της στα Γρεβενά