ΣΙΝΕ

Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Το μήνυμα Γκλέτσου στον Μαρινάκη για Ολυμπιακό!

Το πρόσωπο των ημερών, ο Απόστολος Γκλέτσος, μιλάει στον Sportdog αποκλειστικά για μπάλα! Ποια ομάδα υποστηρίζει;
Τι λέει για το ντέρμπι «αιωνίων» και τι για τη διαιτησία;

Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν το πρόσωπο των προηγούμενων ημερών, καθώς παραδέχθηκε δημόσια ότι έχει συνευρεθεί ερωτικά με άνδρα.

Η δήλωση του δημάρχου Στυλίδας ότι "το ψάρι πρέπει να ψήνεται και από τις δύο πλευρές" προκάλεσε μεγάλο ντόρο, ωστόσο θα πρέπει να αναγνωρισθεί στον παλιό ηθοποιό ότι εξέφρασε τη γνώμη του αυθόρμητα και χωρίς αναστολές.

Το ίδιο έκανε μιλώντας και στο SportDog, με αφορμή το σημερινό ντέρμπι των "αιωνίων".

Ο Απόστολος Γκλέτσος, ως γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού, ευχήθηκε να κερδίσει η ομάδα του, αλλά χωρίς τη ...βοήθεια της διαιτησίας!
"Πρέπει να καθαρίσει το ποδόσφαιρο", ήταν η άποψη του δημάρχου Στυλίδας που έστειλε και ένα μήνυμα προς το αφεντικό των Ερυθρολεύκων, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Κύριε Γκλέτσο, ποιο είναι το σχόλιό σας για το ντέρμπι "αιωνίων";
"Θέλω να δω έναν καλό αγώνα, ποιοτικό. Να αγωνιστούν καθάρα οι δύο ομάδες, χωρίς αμφισβητούμενες φάσεις. Θέλω να δω καλή διαιτησία, αντικειμενική. Και βεβαίως να κερδίσει ο καλύτερος, που είναι φυσικά ο Ολυμπιακός".

Πού πιστεύετε ότι ποντάρει για τη νίκη ο Μάρκο Σίλβα;
"Η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολούμαι πάρα πολύ, για να γνωρίζω καλά τους ποδοσφαιριστές, τις τακτικές κ.λπ. Αυτό που θέλω είναι να κερδίσει καθαρά ο Ολυμπιακός. Γιατί ακούγονται πολλά το τελευταίο διάστημα. Εντάξει, δεν θέλω και δεν μπορώ να τα κρίνω, γιατί όπως σας είπα δεν ασχολούμαι πολύ στενά. Αλλά μία - δύο φάσεις που είδα, δεν μου άρεσαν".

Φοβάστε κάποιον συγκεκριμένο παίκτη του Παναθηναϊκού;
"Ένα ντέρμπι είναι, πάντα, ντέρμπι. Ας μην το δούμε με βάση τα πρόσωπα, αλλά σαν δύο ομάδες που, όπως και να το κάνουμε, είναι ομαδάρες. Υπάρχει προϊστορία ανταγωνισμού, γι΄ αυτό και όλα παίζονται".

Ένα σχόλιο για το κεφάλαιο διαιτησία;
"Αν πραγματικά θέλουμε το ποδόσφαιρο να μείνει ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου, πρέπει να καθαρίσει. Να πηγαίνουν στο γήπεδο οι οπαδοί, να γεμίζουν οι κερκίδες με οικογένειες. Για αυτό πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Δεν μπορεί να γίνει εκκλησία το γήπεδο. Θα υπάρχουν χτυπήματα, σκληρό ποδόσφαιρο και βρίσιμο. Αλλά όλα να είναι με μέτρο".

Τέλος, θέλω να μου κάνετε ένα σχόλιο για την ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού.
"Εκεί έχουμε πρόβλημα. Και ο πρόεδρός μας, που είναι αξιόλογος και το έχει, θα πρέπει να το κοιτάξει λίγο αυτό. Εμείς οι Ολυμπιακοί θέλουμε μία πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη, κι ας χάσουμε το Κύπελλο. Δεν τρέχει τίποτα. Θέλω να κερδίζω στην Ευρώπη κι ας είμαι τρίτος πια στην Ελλάδα, δεν με νοιάζει. Αυτό είναι το μήνυμά μου στον Μαρινάκη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: