ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ: Τι ανακάλυψαν οι μυστικές υπηρεσίες

– Πώς απάντησε το Κρεμλίνο

Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν κρύβει στο γραφείο του ένα ...

περίεργο μηχάνημα.

Μελετώντας τα στιγμιότυπα από τα ιδιαίτερα δωμάτια του Ρώσου Προέδρου, οι μυστικές υπηρεσίες άρχισαν να αναρωτιούνται τι κρύβεται στα ενδότερα του γραφείου.

Τα σχόλια που ακολούθησαν αυτή τη σημαντική σύσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν με τον υπουργό ΆμυναςSergei Shoigu και τον υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ ήταν ποικίλα, με πολλούς να ισχυρίζονται πως ο Ρώσος Πρόεδρος κρύβει μία… σιδερώστρα!

Τα περίεργο της υπόθεσης είναι πως το Κρεμλίνο έδωσε απάντηση!

Σε επίσημη ανακοίνωση μάλιστα, αρνήθηκε πως ο Πούτιν κάνει δουλειές του σπιτιού και έδωσε εξηγήσεις για τη σανίδα σιδερώματος που κάποιοι «είδαν» στο γραφείο του!

Η περίεργη λευκή συσκευή ήταν τελικά για να καθαρίζει την ατμόσφαιρα από τα μικρόβια, ώστε να μην κινδυνεύσει να αρρωστήσει ο Ρώσος Πρόεδρος.

Το προχώρησαν μάλιστα ένα βήμα παραπέρα, δηλώνοντας στην εφημερίδα Moskovsky Komsomolets, πως σιδερώστρες, ηλεκτρικές σκούπες, κουβάδες, σφουγγαρίστρες και ξεσκονόπανα απαγορεύονται αυστηρά στα γραφεία του Κρεμλίνου.

Εξάλλου, πηγή εντός του Κρεμλίνου συμπληρώνει πως «Ό,τι αφορά τη διακόσμηση του γραφείου του αρχηγού του κράτους, έχει τοποθετηθεί με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς υπάρχει ειδικό πρωτόκολλο».

press-news.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: