ΣΙΝΕ

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Αυτή είναι η μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια Παντελίδη – Δείτε ποιους κατηγορούν και γιατί…

Μετά τον ξαφνικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη από τροχαίο, η οικογένειά του έχει να αντιμετωπίζει μια νέα και πολλή σοβαρή περιπέτεια σχετικά με τους...
προσωπικούς λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο email αλλά και το youtube του δημοφιλούς καλλιτέχνη, καθώς επιτήδειοι τα έχουν χακάρει και έχουν πρόσβαση σε αυτά, κατορθώνοντας να αποσπάσουν ιδιωτικό υλικό αλλά και ακυκλοφόρητα τραγούδια!

Όπως, λοιπόν, σας έχουμε ενημερώσει και παλαιότερα στο star.gr η οικογένεια του αδικοχαμένου Παντελή κατέθεσε μήνυση εναντίον των χάκερς που δεν σεβάστηκαν την μνήμη του και παραβίασαν τους λογαριασμούς του στο διαδίκτυο για να βγάλουν… χρήματα.



Ειδικότερα, η μήνυση της οικογένειας, η οποία δημοσιεύτηκε στο ereportaz.gr έχει ως εξής:

ΚΑΤΑ
Αγνώστων δραστών και παντός συνυπαίτιου

Αξιότιμε κ. Εισαγγελέα,

Κατά τις πρωινές ώρες της 18ης Φεβρουαρίου του 2016 και ειδικότερα περί την 08:15 πμ επί της Λ. Βουλιαγμένης στο ύψος της Δημοτικής ενότητας Ελληνικού έλαβε χώρα το τραγικό για εμάς δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον πρόωρο χαμό του υιού (του 1ου και 2ου εξ ημών) και αδελφού μας (του 3ου και του ανήλικου Κωνσταντίνου Παντελίδη) και γνωστού τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη σε ηλικία μόλις 32 ετών.

Ο αιφνίδιος και σοκαριστικός θάνατος του πολυαγαπημένου μας προσώπου ενός ανθρώπου που περιβαλλόταν με την αγάπη της οικογένειας των φίλων αλλά και του κόσμου που τον θαύμαζε με όνειρα για το μέλλον και σχέδια για τη δημιουργία της δικής του οικογένειας στο απόγειο της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας και έχοντας πραγματικά κάθε λόγο να ανυπομονεί για τη ζωή που ξεδιπλώνονταν μπροστά του, κυριολεκτικά μας συνέτριψε. Βυθίζοντας σε βαρύ πένθος και σε μία ανείπωτη θλίψη τόσο εμάς όσο και τον κόσμο που τον είχε αγκαλιάσει.

Πέραν ημών που είμαστε η στενή οικογένεια του όλοι ανεξαιρέτως όσοι είχαν την τύχη να γνωρίσουν τον άνθρωπο Παντελή κάνουν λόγο για ένα σεμνό παιδί με ταπεινοφροσύνη καλοπροαίρετο με αδαμάντινο χαρακτήρα και ήθος ο οποίος βοηθούσε τον κόσμο με διάφορες αγαθοεργίες που ποτέ δεν θέλησε να λάβουν το φως της δημοσιότητας. Ως προς την καλλιτεχνική του πορεία και αυτό έχει τη σημασία του για τα μετέπειτα ιστορούμενα.

Ο Παντελής ήταν ένας γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής μουσικοσυνθέτης και στιχουργός. Αυτοδίδακτος, αναδείχθηκε μακριά από τα γνωστά lobby των μεγάλων δισκογραφικών εταιρειών και των ΜΜΕ μέσω των ερασιτεχνικών βίντεο που ο ίδιος ανέβαζε στο δημοφιλές μουσικό κανάλι youtube, με μόνο τον κόσμο που καθημερινά επισκέπτονταν το κανάλι να τον ξεχωρίζει και ουσιαστικά να τον αναγορεύει σε πρώτο όνομα στο είδος του τραγουδιού που αντιπροσωπεύει. Η ιδιοτυπία αυτή πρωτόγνωρη για τα ελληνικά μουσικά δεδομένα και το καλλιτεχνικό κατεστημένο είχε ως αποτέλεσμα άλλοι να μιλούν για φαινόμενο και όχι άδικα.

Όπως μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό εκ των ανωτέρω, η μεγάλη αναγνωσιμότητα του υιού και αδερφού μας, που δεν κατέλειπε καμία αμφιβολία ως προς την ταυτότητα του ήδη από τον τόπο του ατυχήματος καθώς και το έντονο ενδιαφέρον του κόσμου για εκείνον είχε ως αποτέλεσμα η είδηση του θανάτου του, να αναπαραχθεί μαζικά από τα πρώτα κιόλας λεπτά από το σύνολο τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών δικτύων καθώς και από τις διάφορες ειδησεογραφικές σελίδες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του διαδικτύου.

Κατ΄αυτόν τον τρόπο σε διάστημα μόλις ολίγων ωρών από το δυστύχημα ολόσμο το πανελλήνιο μεταξύ των οποίων, όπως φάνηκε από τις μετέπειτα εξελίξεις και ορισμένοι επιτήδειοι που έσπευσαν να εκμεταλλευτούν δίχως καμία αισχύνη την κατάσταση είχε πληροφορηθεί ότι ο δημοφιλής για αυτούς τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης είχε αποβιώσει.

Με τη συμπαράσταση του κόσμου να είναι πραγματικά συγκλονιστική τόσο με τη φυσική του παρουσία κατά τη νεκρώσιμη ακολουθία που έλαβε χώρα το Σάββατο 20-02-16 στη Ν. Ιωνία Αττικής όσο και με τις αναρτήσεις του στο διαδίκτυο ο αδελφικός φίλος του Παντελή Παναγιώτης Γιαννακάκης, επιχείρησε την 21-02-16 να μπει στην προσωπική σελίδα που διατηρούσε ο θανών στον δημοφιλή χώρο κοινωνικής δικτύωσης «facebook» με όνομα χρήστη «Παντελεήμων Σταύρος Παντελίδης» και προκειμένου να ευχαριστήσει τον κόσμο εκ μέρους της οικογένειας. Ωστόσο τούτο δεν κατέστη δυνατό καθώς η σελίδα εμφανιζόταν να έχει καταργηθεί.

1) Η έκπληξη μας ήταν τεράστια, γιατί όχι μόνο δεν γνωρίζαμε τίποτα, καθώς μέσα στον θρήνο μας δεν είχαμε ασχοληθεί με οποιοδήποτε διαδικαστικό θέμα αλλά ούτε είχαμε ποτέ την πρόθεση να αποσύρουμε κάποια σελίδα ιδίως προσωπική μέσω της οποίας ο κόσμος την αγάπη του οποίου πραγματικά εκτιμούσε και ο Παντελής μπορούσε να εκφράσει τα συναισθήματα και την οδύνη του για τον θάνατο του ανθρώπου μας.

Θορυβημένος από την κατάργηση της προσωπικής σελίδας του αδερφού μου στο facebook, σε χρόνο μεταγενέστερο του θανάτου του προφανώς από τρίτο μη εξουσιοδοτημένο άτομο, ο τρίτος εξ ημών, ως πιο εξοικειωμένος με την τεχνολογία προχώρησα στον έλεγχο των δύο επιπλέον επίσημων επαγγελματικών προφίλ που τηρούσε ο αδελφός μου στον ίδιο ιστότοπο με url…….

Και στις δύο περιπτώσεις οι κωδικοί εισόδου είχαν αλλάξει ενώ στο δεύτερο προφίλ, η επέμβαση ήταν ακόμη πιο δραστική καθώς αυτοί που παρανόμως είχαν αποκτήσει πρόσβαση σε αυτό στις πληροφορίες που εμπεριείχε είχαν αλλάξει έως και το όνομα σε Παντελεήμων Σταύρος Παντελίδης δηλαδή έκαναν χρήση του ονόματος που μέχρι πρότινος έφερε η προσωπική του σελίδα!

Ο λόγος αυτής τους της κίνησης είναι βέβαια προφανής για τους μυημένους στον τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών του διαδικτύου και στους μηχανισμούς προσπορισμού περιουσιακού οφέλους από αυτές καθώς με τη κατάργηση της προσωπικής σελίδας του Παντελή, η οποία έφερε αυτό ακριβώς το όνομα και την αντίστοιχη μετονομασία της επαγγελματικής του σελίδας, της οποίας είχαν πλέον τον έλεγχο, δολίως έδιναν στον κόσμο (αλλά κυρίως στους υποψήφιους διαφημιστές και λοιπούς ενδιαφερόμενους) την εντύπωση ότι ήταν οι νόμιμη διαχειριστές άρα και δικαιούχοι του συγκεκριμένου προφίλ το οποίο αριθμεί 4467 φίλους.

Τούτο δεν έχει βαρύνουσα σημασία καθότι, τα χρηματικά ποσά που λαμβάνει ο δικαιούχος μιας σελίδας από τους ενδιαφερόμενους για την προώθηση των προϊόντων υπηρεσιών τους μέσω αυτής είναι ευθέως ανάλογα με τους «φίλους» που η εν λόγω σελίδα αριθμεί ενώ αυξάνεται και η αξία της ίδιας της σελίδας σε περίπτωση που ο δικαιούχος θέλει να την πουλήσει.

Ακολούθως ο τρίτος εξ ημών επιχείρησα να εισέλθω στον προσωπικό λογαριασμό του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που τηρούσε ο αδελφός μου στο yahoo. Και πάλι όμως αυτό αποδείχθηκε ανέφικτο καθώς οι κωδικοί εισόδου είχαν αλλάξει ενώ το ίδιο είχε συμβεί με την ηλεκτρονική του διεύθυνση στο mailchimp, με url…

Πεπεισμένος πλέον ότι δεν επρόκειτο για κάποιο μεμονωμένο τεχνικό πρόβλημα του facebook και έχοντας πλήρη επίγνωση των προσωπικών αλλά και επαγγελματικών δεδομένων που εμπεριέχουν στις διάφορες εφαρμογές που χρησιμοποιούσε ο αδελφός μου, προχώρησα στην ανάκτηση του λογαριασμού του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του στο yahoo, ακολουθώντας την εκεί διαδικασία μέσω της ταυτοποίησης με τη χρήσης του αριθμού του κινητού τηλεφώνου του.

Οι φόβοι της οικογένειας επιβεβαιώθηκαν καθώς στην εισερχόμενη αλληλογραφία, ήδη από την επόμενη μέρα του θανάτου του αδελφού μου (!!!) γεγονός που καταδεικνύει τον αδίστακτο χαρακτήρα αυτών των ανθρώπων και την έντονη ηθική και κοινωνική απαξία των πράξεων τους υπήρχαν ειδοποιήσεις πέραν της ίδιας της yahoo σχετικά με την αλλαγή των κωδικών από όλες τις εφαρμογές και συνδρομητικές υπηρεσίες που ήταν συνδεδεμένες με τη συγκεκριμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ειδικότερα από το Instagram του αδερφού μου (εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που δίνει την δυνατότητα λήψης, επεξεργασίας, και κονιοποίησης φωτογραφιών και βίντεο στο διαδίκτυο). Με url και από το twitter (ιστόχωρος κοινωνικής δικτύωσης που επιτρέπει στους χρήστες του να στέλνουν και να διαβάζουν σύντομα μηνύματα) με url….

Το πλέον ανησυχητικό κρούσμα ήταν όμως για τους λόγους που αναλυτικά εκτίθενται κατωτέρω, η παραβίαση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που τηρούσε ο Παντελής στη google, με url…

Όπως μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό το κανάλι που τηρούσε ο θανών στο youtube, με εκατομμύρια «χτυπημάτων» για το κάθε βίντεο όπως προκύπτει από τις ενδεικτικά προ…….. εκτυπώσεις video clips από το κανάλι του youtube από την εμπορική εκμετάλλευση των οποίων ο Παντελής δικαιούταν ποσοστά με βάση την οικεία σύμβαση με τη δισκογραφική του εταιρεία, ήταν ιδιαίτερα θελκτικό για τους δράστες.

Τα τελικό ποσό της αμοιβής διογκώνονταν περισσότερο από τις εξαιρετικά υψηλές προσφορές των ενδιαφερόμενων για διαφήμιση, καθώς οποιοδήποτε βίντεο έκανε αναφορά στον Παντελή αυτομάτως υπερδιπλασίαζε τις επισκέψεις του, πράγμα εύλογο με την αιφνίδια είδηση του θανάτου του.

Έτσι οι δράστες κατάφεραν, επηρεάζοντας τα στοιχεία του υπολογιστή, εξαπατώντας τους ενδιαφερόμενους και παριστάνοντας ψευδώς ότι είναι οι νόμιμοι διαχειριστές και δικαιούχοι του καναλιού, αφενός μεν την απόσπαση τεράστιων χρηματικών ποσών μεταξύ της αλλαγής του αριθμού λογαριασμού στον οποίο κατατίθεντο τα χρήματα του δικαιούχου και αφετέρου την παρεμπόδιση μας από τον να λάβουμε γνώση σχετικά με τα ποσά που κατατέθηκαν για το κάθε βίντεο (άρα και των ποσοστών μας επί αυτών ως μοναδικών κληρονόμων και νομίμων δικαιούχων) μέσω της αλλαγής των κωδικών του συνδεδεμένου με το κανάλι του youtube gmail, στο οποίο αποστέλλονται από τη google τα σχετικά ενημερωτικά mail, με τα αντίστοιχα δικονομικά δεδομένα όπως αυτά διαμορφώνονται κάθε φορά.

Ανάλογα ισχύουν για τις σελίδες στο Facebook, Twitter, Instagram όπου τα χρηματικά ποσά που λαμβάνει οι δικαιούχος μιας σελίδας από τους ενδιαφερόμενους για την προώθηση των προϊόντων ή / και υπηρεσιών τους μέσω αυτής όπως προαναφέρθηκε , είναι ευθέως ανάλογα με τους «φίλους» που η εν λόγω σελίδα αριθμεί.

πειδή από την πρώτη ειδοποίηση που λάβαμε, περί της αλλαγής των κωδικών και την παράνομη επέμβαση των δραστών σε όλες τις ως άνω διαδικτυακές υπηρεσίες στις οποίες ήταν συνδρομητής ο θανών και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα οποία διατηρούσε προφίλ, έως και σήμερα καθημερινά σχεδόν λαμβάνουμε αντίστοιχες ειδοποιήσεις με κατ΄εξακολούθηση παραβιάσεις. (Ορατ. Σχετ 2α). με το προσωπικό του κανάλι στο youtube, με art; Καθώς και η παραβίαση των κωδικών των i-cloud (υπηρεσία αποθήκευσης δεδομένων στο διαδίκτυο), με url… όπου ήταν αποθηκευμένα, πέραν των άλλων προσωπικών δεδομένων, όπως φωτογραφίες, βίντεο κλπ, πλήθος αδημοσίευτων τραγουδιών και προσωπικών εκτελέσεων του αδελφού μου, τεράστιας οικονομικής αξίας, τα οποία, όπως διαπιστώσαμε μετά την ανάκτηση των κωδικών, έχουν εξαφανιστεί.

Όπως μας ενημέρωσε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την οποία επισκεφτήκαμε προκειμένου να λάβουμε τις απαραίτητες κατευθυντήριες για την προστασία τόση την δική μας όσο και κυρίως της μνήμης και του μόχθου του ανθρώπου μας, στόχος των δραστών δεν ήταν άλλος από τον προσπορισμό παράνομου περιουσιακού οφέλους.

Πέραν των αδημοσίευτων τραγουδιών, τα οποία αποφέρουν σε αυτόν που παρανόμως τα κατέχει και που παριστάνει είτε ο ίδιος είτε οποιοσδήποτε τρίτος στον οποίο δίνονται ότι είναι ο δημιουργός τους, υπέρογκα κέρδη, δεδομένης της τεράστιας εμπορικής επιτυχίας που αδιαμφισβήτητα θα είχαν, συνυπολογιζόμενου του ευρύτατου κοινού που μέχρι και το θάνατο του Παντελή είχε αναδείξει κάθε τραγούδι του σε επιτυχία, το παράνομο περιουσιακό όφελος του δράστη επιτυγχάνεται ποικιλοτρόπως και ανάλογα με τις δυνατότητες που δίνει η κάθε εφαρμογή και υπηρεσία.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, η ιδιαίτερα επικερδής για τον δικαιούχο (ή εμφανιζόμενο ως δικαιούχο) διαφήμιση στο youtube, συνήθως λαμβάνει τη μορφή προωθητικού βίντεο, το οποίο ο χρήστης της υπηρεσίας υποχρεούται να παρακολουθήσει για ένα ελάχιστο χρονικό διάστημα, πριν μπορέσει να δει το βίντεο που αρχικώς επέλεξε.

Η αμοιβή του δικαιούχου του λογαριασμού, είναι κλιμακούμενη και ανάλογη με τον αριθμό επισκέψεων που αριθμεί το εκάστοτε βίντεο (ανά κατηγορίες πχ έως 200.000 επισκέψεις, έως 400.000 επισκέψεις κοκ), σε συνδυασμό με τις προσφορές των υποψηφίων διαφημιζόμενων, καθώς η όλη διαδικασία γίνεται στιγμιαία εν είδει ηλεκτρονικής δημοπρασίας σε πραγματικούς χρόνους, Επιπλέον, εάν ο χρήστης παρακολουθήσει ολόκληρη τη διαφήμιση, το ποσό αυτό πολλαπλασιάζεται.

Επειδή οι δράστες απέκτησαν παρανόμως πρόσβαση στα στοιχεία που είχαν εισαχθεί και μεταδίδονταν μέσω των εν λόγω εφαρμογών, με παραβίαση των απαγορεύσεων και με μέτρων ασφαλείας που είχε λάβει ο νομικός κάτοχός τους.

Επειδή, τα αδημοσίευτα τραγούδια και οι πρωτότυπες εκτελέσεις που εμπεριέχοντο στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του i- cloud, αποστάγματα της ψυχής του εκλιπόντος και προϊόντα αποκλειστικά του προσωπικού του μόχθου και ταλέντου, έχουν τεράστια οικονομική και ηθική αξία, η οποία πολλαπλασιάζεται υπό το κράτος της απουσίας του.

Επειδή, η καθολική ηλεκτρονική επίθεση που συνετελέσθη με την επανειλημμένη παραβίαση του απορρήτου και των μέτρων ασφαλείας των διάφορων λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και των λοιπών συνδρομητικών και μη υπηρεσιών του υιού και αδελφού μας, σε συνδυασμό με τις κατάλληλες υποδομές που έχουν διαμορφώσει οι δράστες, όπως ενδεικτικά το πρόγραμμα (cracker) που προφανώς χρησιμοποιήθηκε για το “σπάσιμο” των κωδικών, καταδεικνύουν ότι πρόκειται για γνώστες του αντικειμένου, που τελούν τα εν λόγω αδικήματα κατ’ επάγγελμα, με σκοπό τον πορισμό οφέλους, κατά την έννοια του άρθρου 13, στ΄Π.Κ, άρθρου 66, παρ. 3. εδ. β’ του Ν. 2121/1993 και 386Α σε συνδ. με 386, παρ, 3 ΠΚ.

Επειδή, σε κάθε περίπτωση, όπως προκύπτει από τις περιστάσεις κάτω από τις οποίες έγινε η κλοπή της πνευματικής ιδιοκτησίας, με στόχευση, μεθοδικότητα και πλήρη απουσία συνείδησης, πριν ακόμη πραγματοποιηθεί η ταφή του υιού και αδελφού μας, γεγονός ενδεικτικό για την προσωπικότητα αυτών των ανθρώπων, αποδεικνύεται ότι ο υπαίτιος ή οι υπαίτιοι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι κατά την έννοια του άρθρου 66, παρ. 3. εδ. β’ του Ν. 2121/1993.

Επειδή, ο δράστης ή δράστες, έχοντας την de facto πρόσβαση στις προαναφερθείσες σελίδες, και ιδίως του καναλιού που τηρούσε ο θανών στο youtube, εμφανίζονταν ψευδώς ως οι νόμιμοι διαχειριστές των, αλλοιώνοντας τα σχετικά στοιχεία και εισπράττοντας παρανόμως υπέρογκα ποσά, που υπερβαίνουν, σύμφωνα με τα προεκτεθέντα, με μαθηματική βεβαιότητα το ποσό των εκατόν είκοσι χιλιάδων (120.000) ευρώ και ειδικότερα το ποσό των διακοσίων χιλιάδων (200.000€), από τις προβαλλόμενες διαφημίσεις.

Επειδή ο δράστης ή δράστες χωρίς να έχουν νόμιμο δικαίωμα επενέβησαν στα αρχεία που περιείχαν προσωπικά δεδομένα, όπως προσωπικές φωτογραφίες, βίντεο και κυρίως ιδιωτικές συνομιλίες τόσο ημών από προσωπικές και οικογενειακές μας στιγμές και συζητήσεις όσο και πλήθος άλλων φίλων του εκλιπόντος, πολλών εκ των οποίων απολαμβάνουν τα φώτα της δημοσιότητας, λαμβάνοντας γνώση ακόμα και για ευαίσθητα προσωπικά μας δεδομένα, που προέκυπταν από τις εν λόγω συνομιλίες, με σκοπό την εμπορική εκμετάλλευσή τους και τον προσπορισμό παράνομης περιουσιακής ωφέλειας, μέσω της πώλησής τους σε γνωστά περιοδικά, εκπομπές και ιστοσελίδες, που εντάσσονται σε αυτό που ονομάζουμε κίτρινο τύπο, με συνέπεια την παράνομη μετάδοσή τους στο ευρύ κοινό.

Επειδή η παρούσα είναι νόμιμη, βάσιμη και αληθής, το δε περιεχόμενό της υποδεικνύεται από έγγραφα και μάρτυρες.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ και όσους άλλους προσθέσουμε νόμιμα, μετά την ταυτοποίηση του δράστη δραστών που θα προκύψει από τη διενεργηθησόμενη προδικασία, με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας.

Μηνύουμε και εγκαλούμε τον δράστη ή δράστες των ως άνω πράξεων, καθώς και κάθε άλλο τυχόν συνυπαίτιο ( ηθικό αυτουργό, συναυτουργό ή συνεργό) που θα υποδείξει η διενεργηθησόμενη προδικασία για τα αδικήματα των άρθρων 370Γ. , 386 Α σε συνδ. με το άρθρο 386. παρ. 3 ΠΚ, άρθρον 66 παρ. 3 εδ. β’ του Ν. 2121/1993, του άρθρου 22 παρ. 4 και 6 του Ν.2472/97, καθώς και για κάθε άλλη αξιόποινη πράξη ήθελε προκύψει από την διενεργηθησόμενη προδικασία και ζητούμε την ποινική δίωξη και τιμωρία τους.

Δηλώνουμε ότι παριστάμεθα ως πολιτικώς ενάγοντες για την ικανοποίηση της ηθικής μας βλάβης που έχουμε υποστεί από τις παράνομες αυτές πράξεις, για το ποσό των σαράντατεσσάρων (44) ευρώ, έκαστος έναντι εκάστου υπαιτίου επιφυλασσόμενοι για την αξίωση της συνολικής αποζημίωσης για την περιουσιακή μας ζημία, καθώς και για την αξίωση της συνολικής χρηματικής ικανοποίησής μας, για την ηθική βλάβη που υπεστήκαμε , με αγωγή στα πολιτικά δικαστήρια.

Προσάγουμε και επικαλούμεθα τα κάτωθι έγγραφα:


1. Εκτύπωση από τον χώρο κοινωνικής δικτύωσης του facebook, από την οποία προκύπτει η απόσυρση του προσωπικού προφίλ που τηρούσε ο υιός και αδελφός μας εκεί.

2. Εκτύπωση των ειδοποιήσεων σχετικά με την αλλαγή των κωδικών από τον δράστη/δράστες α) της εταιρείας παροχής διαδικτυακών υπηρεσιών yahoo, β) της εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης που δίνει τη δυνατότητα λήψης, επεξεργασίας και κοινοποίησης φωτογραφιών και βίντεο στο διαδίκτυο “instagram” και γ) του ιστοχώρου κοινωνικής δικτύωσης που επιτρέπει στους χρήστες του να στέλνουν και να διαβάζουν σύντομα μηνύματα twitter, σχετικά με την αλλαγή των κωδικών από τον δράστη/δράστες, την 19η 20η και 19η Φεβρουαρίου 2016, αντίστοιχα καθώς και δ) από τη νέα παραβίαση της 25ης Φεβρουαρίου 2016.

3. Εκτύπωση των αναρτημένων στο κανάλι του you tube επίσημων video – clips του Παντελή Παντελίδη, από την εμπορική εκμετάλλευση των οποίων δικαιούνταν και δικαιούμαστε, ως κληρονόμοι του, ποσοστά και από τις οποίες προκύπτει ο αριθμός των επισκέψεων, που κυμαίνονται από εκατοντάδες χιλιάδες έως μερικές εκατομμύρια ανά βίντεο, αποδεικνύοντας ότι το ποσό της παράνομης περιουσιακής ωφέλειας των δραστών, προφανώς υπερβαίνει τις εκατόν είκοσι (120.000) ευρώ και ειδικότερα τις διακόσιες χιλιάδες ευρώ (200.000€).

star.gr