ΣΙΝΕ

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Εμπιστεύτηκε τη γειτόνισσά της και έχασε ό,τι είχε και δεν είχε

Εμπιστεύτηκε τη γειτόνισσά της, η οποία την έπεισε ότι, λόγω της επικείμενης κατάρρευσης του τραπεζικού συστήματος και...
του κουρέματος καταθέσεων, η πιο ασφαλής επένδυση θα ήταν οι χρυσές λίρες, και έχασε ό,τι είχε και δεν είχε μια ηλικιωμένη γυναίκα στις Σέρρες!

Η παμπόνηρη 54χρονη προσφέρθηκε να μετατρέψει εκείνη σε λίρες τις οικονομίες της 84χρονης, που δεν υποψιάστηκε την καλοστημένη παγίδα και της έδωσε τον περασμένο Νοέμβριο 16.000 ευρώ. Ομως, δεν είδε ποτέ τις χρυσές λίρες που θα διασφάλιζαν τις οικονομίες της στο ρευστό οικονομικό περιβάλλον της εποχής.

Μάλιστα, η 54χρονη δεν περιορίστηκε μόνο στην απάτη που έστησε σε βάρος της γυναίκας, αλλά φρόντισε να ξαφρίσει από το σπίτι της χρυσαφικά αξίας 4.000 ευρώ και εννέα λίρες Αγγλίας, τα οποία αντικατέστησε με... απομιμήσεις, ώστε να μη γίνει αντιληπτή η κλοπή τους. 


Οταν η ηλικιωμένη διαπίστωσε ότι, εκτός από θύμα απάτης, είχε πέσει και θύμα κλοπής, έκανε καταγγελία στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Σερρών, που κατάφεραν να βρουν τη γυναίκα, να τη συλλάβουν και να την οδηγήσουν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της. 

Ωστόσο, παρά τις έρευνες που έκαναν, δεν έχουν καταφέρει ακόμη να βρουν τα κλεμμένα χρήματα και τα τιμαλφή, κι έτσι συνεχίζουν την προανάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: