ΣΙΝΕ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

«ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΡΙΚΟΛΑΚΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ»

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥΖΑΛΑ:
Σχολιάζοντας την πρωτοφανή δήλωση του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα με...
την οποία βάφτισε την ΠΓΔΜ ως Μακεδονία, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Καμία έκπληξη. Ο σύντροφος Μουζάλας δεν άντεξε και ομολόγησε δημόσια τα βαθιά πιστεύω της παράταξης του. Είμαι βέβαιος μάλιστα πως πολλοί ήταν αυτοί που πανηγύρισαν με τη δημόσια τοποθέτηση του και όχι μόνο στην ΠΓΔΜ αλλά και εντός των εθνικών μας συνόρων, στελέχη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ που αντιπαθούν την ελληνορθόδοξη ταυτότητα μας.
Αυτά συμβαίνουν όταν οι κομισάριοι του εθνομηδενισμού παίρνουν την εξουσία σε μια χώρα, διαλύουν κάθε τι που έχει σχέση με Πατρίδα και Θρησκεία.
Εκτός αν ο κύριος Μουζάλας βρήκε αυτό τον τρόπο για να πετάξει από πάνω του την καυτή πατάτα της διαχείρισης του προσφυγικού. Σε κάθε περίπτωση, με το όνομα της Μακεδονίας δεν επιτρέπουμε ανόητα πολιτικά παιχνίδια σε κανέναν άσχετο και σε κανέναν ιδεολογικά κολλημένο. Η Μακεδονία δεν πωλείται, δεν ενοικιάζεται, δεν παραχωρείται. Με αυτόν τον πολιτικό βρικόλακα της σύγχρονης ιστορίας πρέπει να ασχοληθεί άμεσα ο κύριος Τσίπρας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: