ΣΙΝΕ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Η Άντζελα έπιασε διάσημο πρώην της με άλλον άνδρα!

Καλεσμένη στο ΟΛΑ του Θέμου Αναστασιάδη ήταν το βράδυ της Τρίτης (22/3) η Άντζελα Δημητρίου και η αοιδός παρά ήταν αποκαλυπτική.

Όρεξη για προσωπικές αποκαλύψεις είχε, που λες, η "Λαίδη" η οποία δε δίστασε να αποκαλύψει ότι έκανε 4 εκτρώσεις όσο ήταν ζευγάρι με τον Λευτέρη Πανταζή. Αλλά ετούτη δεν ήτο και η μόνη αποκάλυψη που έκανε. Προχώρησε και σε άλλη, αρκετά... spicy, αφού παραδέχτηκε (το είχε κάνει ξανά στο παρελθόν) ότι έπιασε στα... πράσα πρώην σύντροφό της με άλλον άνδρα... Και μάλιστα, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι!

«Ήμουν μέσα στο σπίτι και αυτός ήταν μέσα στο σπίτι και ο άλλος ήταν μέσα στο σπίτι. Εγώ ήμουν στην κρεβατοκάμαρα, ο άνθρωπος μου ήταν στο σαλόνι με το φίλο του και βλέπανε ταινία" είπε η Δημητρίου.

Όταν ο Θεμος τη ρώτησε τι έκανε όταν τους "έπιασε", εκείνη απάντησε ότι τα έσπασε όλα και βγήκε έξω φωνάζοντας. Ωστόσο, η αποκάλυψη η καλή είναι άλλη... Όπως είπε στη Δούκισσα Νομικού, ο πρώην σύντροφός της είναι πολύ γνωστός και τον ξέρουμε όλοι. Αλλά δεν ήθελε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, αν και είχε χαμόγελο πονηρό. Χμ.....

Πάντως, όλες οι σχέσεις της Άντζελας με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο είναι "επώνυμες"!!!

womenonly.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: