ΣΙΝΕ

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Επίσκεψη Δ. Παπαδημούλη στην Καστοριά

Την αισιοδοξία του ότι η αξιολόγηση της Ελληνικής Οικονομίας θα κλείσει πριν το Πάσχα εξέφρασε από την Καστοριά, όπου βρέθηκε ο αντιπρόεδρος του...
Ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης. Όπως τόνισε αυτή τη στιγμή υπάρχουν σημάδια ανάκαμψης της Ελληνικής Οικονομίας και η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει στο 100% την συμφωνία που υπέγραψε με τους δανειστές, ενώ επέκρινε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για τις νέες αξιώσεις που θέτει. «Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο πρέπει να βάλει νερό στο κρασί του», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι οι όποιες πιέσεις ασκεί θα πρέπει να μην είναι προς την Ελλάδα αλλά προς τους Ευρωπαίους δανειστές.

Αναφερόμενος στο προσφυγικό ο κ. Παπαδημούλης τόνισε ότι η συμφωνία της Ευρώπης με την Τουρκία, που ήταν όπως είπε «αναγκαστική, δύσκολη και με «γκρίζες» ζώνες ήταν η καλύτερη δυνατή» γιατί όπως ανέφερε αν εφαρμοστεί πλήρως «ανοίγει το δρόμο της αποσυμπίεσης των ροών των προσφύγων στη χώρα μας», για το οποίο όπως τόνισε το «καθεστώς του Ερτογάν έχει αποδείξει ότι παίζει με τη στρόφιγγά του».

Σε ότι αφορά τη γούνα ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι ανοίγεται μια μεγάλη ευκαιρία στην Καστοριά και γίνεται προσπάθεια από την Κυβέρνηση ώστε γρήγορα να υπάρξει διευθέτηση για τις βίζες των Ρώσων επισκεπτών, μετά την επιδείνωση των σχέσεων Ρωσίας και Τουρκίας.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης



Δεν υπάρχουν σχόλια: