ΣΙΝΕ

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

«Δεν οδηγούσε ο Παντελής αλλά η…» – Σοκαριστικές αποκαλύψεις που φέρνουν τα πάνω-κάτω!

Τα πάνω κάτω φέρνουν νέα στοιχεία για το θανατηφόρο τροχαίο του Παντελή Παντελίδη. Σημερινή καθημερινή εφημερίδα έχει τίτλο...
στην πρώτη σελίδα, «Δεν ήταν οδηγός ο Παντελίδης στο αυτοκίνητο»;
  • Η Φρόσω Κυριάκου βγήκε από το παράθυρο του οδηγού.
  • Το σώμα του Παντελή Παντελίδη βρέθηκε στην θέση του συνοδηγού
Η εσπρέσσο, που εχει πάντα καλό αστυνομικό ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι οι συγγενείς του Παντελή Παντελίδη έχουν υποψίες…για το δυστύχημα προς συγκεκριμένη κατεύθυνση! Τέλος το ρεπορτάζ λέει ότι με απόφαση των στενών συγγενών του Παντελή Παντελίδη άλλαξε ο δικηγόρος της οικογένειας, ο κύριος Καϊμακάμης ένας εκ των κορυφαίων της Ελλάδας με τεράστια εμπειρία ιδιαίτερα…στα αστικά δικαστήρια όπως γνωρίζει το Youweekly.gr.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη περιμένει τώρα να συνέλθει και να μπορέσει να καταθέσει η Μίνα Αρναούτη. Αυτό καθώς υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου, για την ακρίβεια ένας άνθρωπος που βρέθηκε στο σημείο τις πρώτες στιγμές μετά το μοιραίο για τον Παντελή Παντελίδη δυστύχημα ο οποίος ανέφερε ότι ο τραγουδιστής ήταν στην πλευρά του συνοδηγού και πως μόνο το ένα του πόδι ήταν στην πλευρά του οδηγού.

Σε κάθε περίπτωση τα στοιχεία και όχι τα σενάρια είναι εκείνα που θα οδηγήσουν στο να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.
Τόσο η 21χρονη κοπέλα εξακολουθεί να είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ και η άτυχη Μίνα Αρναούτη δεν είναι σε θέση να καταθέσει.


Εξέταση Dna ξεκινάει η αστυνομία στο αυτοκίνητο του Παντελίδη για να διαπιστώσει ποιος καθόταν και πού!

Έκτακτες, συνταρακτικές εξελίξεις στην υπόθεση Παντελίδη που συμβαίνουν τώρα στο αστυνομικό ρεπορτάζ!

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, η αστυνομία προχωρά σε εξέταση DNA στο αυτοκίνητο του Παντελίδη, για να διαπιστώσει από τα σημάδια του αίματος, ποιος ακριβώς καθόταν και πού! Επειδή το πράγμα έχει αρχίσει και παίρνει διαστάσεις και να μπερδεύεται πάρα πολύ πλέον το δικαστικό και το αστυνομικό ρεπορτάζ, η αστυνομία προχωρά σε αυτόν τον επιστημονικό έλεγχο, προκειμένου να ρίξει φως στην υπόθεση ότι και αν λένε οι πραγματογνώμονες, οι αυτόπτες μάρτυρες, οι δήθεν πληροφορίες από τους δήθεν δημοσιογράφους, που ο καθένας πλέον γράφει ότι του κατέβει στο κεφάλι.

Το τεστ DNA θα πραγματοποιηθεί, όπως λένε οι αστυνομικές πηγές, επειδή οι απλοί πολίτες μετακίνησαν τα κορμιά μετά το ατύχημα με αποτέλεσμα να αλλάξει η σκηνή του τροχαίου! Όπως μαρτυρά αξιωματικός της ελληνικής αστυνομίας στο Youweekly.gr, όταν στον τόπο του τροχαίου δυστυχήματος έφτασε η αστυνομία και η πυροσβεστική, τα κορμιά των παιδιών είχαν μετακινηθεί και μάλιστα τα κορίτσια είχαν προσπαθήσει να τα βγάλουν από το αυτοκίνητο. Το γεγονός αυτό, σε συνάρτηση με ένα εξίσου σημαντικό γεγονός, ότι δηλαδή η Φρόσω Κυριάκου, ακόμη δεν έχει δώσει επίσημη κατάθεση στην αστυνομία, οδηγούν την έρευνα στην ενεργοποίηση του τεστ DNA.

Youweekly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: