ΣΙΝΕ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

ΤΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ - Δεν θα ξεχασει ποτε αυτο που του ειπε η γυναικα του

ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ - Αν είναι ποτέ δυνατόν να στο κάνει αυτό ο άνθρωπος που έχεις παντρευτεί αλλά και αυτός δεν έκανε τις...
ζημιές που είχε το σπίτι. Τώρα καλά να πάθει να μάθει άλλη φορά να είναι παρόν στα προβλήματα του σπιτιού

Έκραξε Άσχημα τη Γυναικα του και Έφυγε απο το Σπιτι.

Η Απαντηση της; Η Καλυτερη! 

Όντας ενα συνηθισμενο απογευμα στο σπιτι, ο αντρας της καθοταν στο σαλονι και εβλεπε ποδοσφαιρο, μεχρι που τον διεκοψε και του ειπε «Μπορεις να φτιαξεις το φως στο χωλ; Αναβοσβηνει εδω και μερες«.

– Ρε γυναικα, με ξερεις 20 χρονια… Ποτε εφτιαξα τα φωτα για να το κανω τωρα;

– Θα μπορουσες τουλαχιστον να φτιαξεις την πορτα του ψυγειου; Δεν κλεινει καλα.

– Τι λες ρε γυναικα; Ειμαστε μαζι 20 χρονια. Με ξερεις να φτιαχνω ψυγεια;

– Καλα, θα μπορουσες ομως να κοιταξεις τα σκαλοπατια στην εξωπορτα; Ειναι ετοιμα να καταρρευσουν.

– Τι λες ρε γυναικα; Ειμαστε μαζι 20 χρονια. Με ξερεις να φτιαχνω σκαλοπατια; Αρκετα με επρηξες! Έναν αγωνα ειπα να δω και μου τον εβγαλες ξινο! Παω στο bar!

Πηγε λοιπον στο bar και υστερα απο μερικες ωρες και αρκετα ποτακια, αρχισε να νιωθει ασχημα για τον τροπο που της φερθηκε, οποτε αποφασισε να γυρισει σπιτι και να βοηθησει στις δουλειες.

Φτανοντας στα σκαλοπατια ομως, διαπιστωσε πως πλεον ηταν σχεδον ολοκαινουρια. Μπαινει μεσα και το αναβοντας το φως στο χωλ η λαμπα δεν ειχε κανενα προβλημα, ενω οταν πηγε να παρει μια μπυρα απο το ψυγειο, η πορτα του εκλεισε κανονικα.

– Αγαπη μου, πως τα εφτιαξες ολα αυτα μονη σου;

– Όταν εφυγες, βγηκα στην αυλη να παρω λιγο αερα και με πηραν τα κλαματα. Σε αυτη την κατασταση με ειδε ενας νεαρος και οταν με ρωτησε τι μου συμβαινει του διηγηθηκα τον διαλογο μας. Προσφερθηκε να κανει αυτος ολες τις επιδιορθωσεις και το μονο που ηθελε ως ανταλλαγμα ηταν ειτε να του κατσω ειτε να του φτιαξω ενα κεικ.

– Και λοιπον; Τι κεικ του εφτιαξες;

– Ρε αντρα… εικοσι χρονια τωρα… με ξερεις να φτιαχνω κεικ;

fanpage


Δεν υπάρχουν σχόλια: